[#1] Retro na Filmoffo
Witam o czcigodni!

Jak niektórzy zapewne nie wiedzą, od kilku lat przykładam rękę do organizacji (nie)skromnego festiwalu kina niekoniecznie głównego nurtu. Nazywa się to Filmoffo i w tym roku będzie to już 9 edycja. Z uwagi na fakt, że zjawisko retrogrania na retrokomputerach staje się modne(!) i hipstersko magnetyczne pojawił się pomysł, żeby na tegorocznej edycji zorganizować retrokącik. Festiwal ma już pewne tradycje w tym względzie - przez kilka lat prezentowaliśmy dema amigowe, zarówno jako osobny punkt programu jak i do ilustracji wizualnej koncertów. Tak, bo są u nas koncerty także. Kto grał? Ano: SKUBAS, WOJTEK MAZOLEWSKI QUINTET, ŚCIANKA, POGODNO, FISZ EMADE, CAR IS ON FIRE, INDIGO TREE, COOL KIDS OF DEATH, EVERYTHING IS MADE IN CHINA, KAMP!, GEORGE DORN SCREAMS, MUCHY, ORANŻADA, INFRADŹWIĘKI, MELA KOTELUK, WE DRAW A.
To wszystko dzieje się w Opolu Lubelskim - małym mieście niedaleko Puław i Kazimierza Dolnego.
W tym roku oprócz kilkunastu filmów niezależnych zobaczymy wystawę fotografii Pawła Duni, spotkamy się z Anetą Kopacz (nominacja do Oskara za film "Joanna") oraz posłuchamy zespołu KOBIETY i Projektu SMOLIK // KEV FOX.
W związku z powyższym mam pytanie - czy jest kilku chętnych do przywiezienia i prezentacji sprzętu? Stoliki będą ustawione w hallu kina, festiwal trwa dwa dni - od 15 do 16 kwietnia. Termin prezentacji do uzgodnienia, zaczynamy mniej więcej od 16:00 w piątek, jestem w stanie zorganizować pokój w hotelu, zapewniam pyszną pizzę i wejściówki na atrakcje no i afterparty (a nasze aftery są legendarne).

Proszę o ewentualne zgłoszenia i pytania.
No i w ogóle zapraszam.
strona: http://filmoffo.eu/
facebook: facebook Filmoffo
[#2] Re: Retro na Filmoffo

@il_capitano, post #1

Kusisz ;>
[#3] Re: Retro na Filmoffo

@il_capitano, post #1

No ja bym się wstępnie pisał
[#4] Re: Retro na Filmoffo

@il_capitano, post #1

Chciałbym pójść, niestety termin kompletnie niezdatny do niczego dla mnie.. Ale chętnie spróbuję na kolejny. Przypominaj.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem