Och drodzy Państwo..
Fajnie było, bardzo fajnie. Ślicznie dziękuję!
SPEC GREETINGS:
Rzeszowiaki - nie wiem za co, ale jestem za tym, żeby was przenieść następnym razem piętro niżej. Dawno tak wku#$wiającego zbędnego jazgotu nie słyszałem.
Organizacja - za organizację.
Taurus - za życzliwość i przepyszne piwko! Masz rację, w lato będzie chciało się więcej pić.
Drako - za stoicki spokój, zwłaszcza na kulminacyjnym kebabowym etapie.
Jenot - czy jak umrzesz to mogę wziąć Twojego joya?
Stony - znakomite foty, znakomita konferansjerka, znakomity człowiek.
Mario - za super muzyczkę zaraz po resultsach! Nie zrozum mnie źle, kocham Ciebie, ale im set bliżej północy tym zbyt przaśny jak dla mnie, taka dyskoteka się zrobiła, zamiast w klimatach amigowania. Brakowało mi amigowych tunesów. W ogóle mam wrażenie, że jakoś mało amigowa edycja to była, choćby w piątek rzucane projektorem prodsy były zdominowane przez chlebaka i grzyba. Trochę 'meh'.
Demoscena - miło was było zobaczyć! Special greetz to:
Gumek - za rozmowy o muzyce rockowej.
Deadman - trzymam kciuki za poszukiwanie pracy, mam nadzieję, że znajdzie się garstka życzliwych osób, którzy Tobie pomogą. Do mnie wal z czymkolwiek jak w dym, jak mogę to wesprę.
Fei - sto lat i jeszcze więcej kwitów!
Aceman - za opiekę nad Justyną.
Jacenty - za pomoc z HxC i zewnętrznym floppem. Wstyd mi tak, że sobie nie poradziłem sam, że nawet nie masz pojęcia.. Dupa ze mnie a nie 'informatyk'.

Oddawam fartucha.
Warsaw dream team -
Mandi - za to, że jest Mandim.
Rogal, za to, że jest Rogalem (mam nadzieję, że uda się spotkać niebawem w Wawie i pogadać, tutaj za szybko się "zrobiłeś").

No i thx za FDD! Max&Miki rulu! Wsadź se jakieś odważniki do tej A600 bo obciach.
Dakti - jak ja lubię tego gościa!
Red za opowieść o smyczach.
Szania - za to, że w końcu byłeś! Liczę na to, że ci się spodobało i wpadniesz w lecie, bo w lecie każdy da z siebie 4x tyle.

Warto to przeżyć.
Vato - iiiiiiihaaaa!
Virażko - za bycie virażką i wspaniałą muzę.
MarX - 'bardzo lubię mówić z tobą', musimy częściej.
Krashan - za optymalizację mojego configa IndiAGA! Naprawdę, jeśli masz artykuł na ten temat choćby w połowie gotowy, to myślę, że powinien się ukazać. Jak nie to dawaj co masz i dokończymy jakoś za Ciebie.

Powodzenia Panie prezesie! Czekamy na darmówki-reklamówki (żarcik).
Rav - za bezinteresowną pomoc przy joy'u.
Rzookol - za MOS-ową nadzieję!*psssst*, nowy release bliżej niż Wam się wydaje!
Widelec - za MOS-ową beznadzieję.
Justyna &
Meow - za to, że Wam się chciało, dla mnie. Mega doceniam.
Recedent i
dzieciarnia - kto zostawił taki czipsowy burdel pod stołem!
Krencik z
żonką i dziesięciomiesięczną
córą - słodziaki jeteście, gratuluję!
BW - jesteś moim najświeższym muzycznym objawieniem. Ale nie czuj presji. ;d
Pozdrawiam też miłe Panie!
BTW - najlepszy turniej SWOS-a jaki widziałem.

BTW2 - moja córa Stelcia uwielbia amiparciane naklejki i smycze, dziękujemy.