[#58]
Re: SACP vol 29 - 10.09.2016r
@R-Tea,
post #57
Dziękuję wszystkim za przybycie. Było jak zwykle sympatycznie i za szybko upłynął czas.
Widziałem nowe twarze jak i stare-nowe (Pekdar) - to cieszy.
Co do ciecia, to zepsuł się już dawno temu, i chodzi o tego co przyszedł na wieczorną zmianę (czyli około 18.00). Ten co był od rana w sobotę to solidny i pracowity chłop. Niestety ten drugi to jego przeciwieństwo. Będę rozmawiał o tym z dyrekcją MDKu bo mam go już dość.
Jeśli chodzi o samą imprezę, to wreszcie po trzech tygodniach odważyłem się na instalację Indivision AGA w mojej A1200. Widać mini relację z tego wydarzenia na fotach :) . Tutaj chciałbym podziękować bardzo Quadowi, który wykazał się niesamowitą cierpliwością i życzliwością przy konfiguracji tego sprzętu. Jak sam się przekonałem, zabawa ustawieniami to mozolna praca. Coś tam jednak porobiłem co widać na ostatnich fotkach. A-train w Pal Hires-Laced wygląda super, zupełnie jak na WinUAE

. Teraz muszę sobie jakoś porządnie ogarnąć ten Indivision w A1200 i dobrze zaplanować logistykę reszty podzespołów. Będzie trochę pracy.
Poniżej moja mini-relacja z imprezy. Następna edycja za dwa miesiące - listopad. Zatem Jenot jak mi nie przyjedziesz....

.
Mini-fotorelacja
Pozdrawiam,
Azz
Ostatnia aktualizacja: 11.09.2016 21:41:55 przez Azzorek
Ostatnia aktualizacja: 11.09.2016 21:42:29 przez Azzorek