[#1] amispontan / Warszawa / 2017.II.04 15:00
Hej,

Robimy sobie posiadówkę z amikolegami w "Pizzerii na Nowolipkach". Zbieramy się o 15:00 w tę sobotę. Będzie nas raczej czterech, rezerwację zrobiłem na pięć osób, ale gdyby ktoś chciał dołączyć to mogę do czwartku jeszcze zmienić rezerwację deklarując do 10 osób. Powyżej 10 osób są już jakieś jazdy z zaliczkami, opłatami serwisowymi itd.

Tak więc jeśli ktoś chce dołączyć i na mur-beton wie, że będzie - może dać znać i w czwartek poprawię rezerwację.

Pzdr!
Kokos

Ostatnia aktualizacja: 30.01.2017 14:12:03 przez Sokok
[#2] Re: amispontan / Warszawa / 2017.II.04 15:00

@Sokok, post #1

Jakbym nie był chory to bym podjechał, do Wawy jakoś zawsze mi po drodze. I do tego moja ulubiona pizzeria, zawsze z kumplami zamawiałem tam Bianke (choć nigdy nie lubiłem takich kombinacji, to ta jest bardzo dobra) i Salami.
[#3] Re: amispontan / Warszawa / 2017.II.04 15:00

@flops, post #2

Wow flops, nie przypuszczałem, że ktoś w ogóle może kojarzyć tę pizzerie. może uda się następnym razem.

A tu kilka fotek, żeby nie było, że sam pizzę jadłem!

https://goo.gl/photos/hr6SqEwj3FhwDUSs

Było ekstra, byłem z Daktim, Mandim oraz grxmrx, niestety zeter nie dotarł. wesoło, pogadaliśmy o sprzętach, oprogramowaniu, o środowisku, o imprezach, o naszych doświadczeniach, o tym, że emulacja to jawna zdrada (żart), o tym jak Grzesiowi było przykro, że kozy z wrocławskiego zoo uciekły.. Potem pojechaliśmy na super chatę Daktiego, Mandi zrobił równie super tatara i testowalismy jeszcze nie wypuszczone gry i intra, słuchalismy muzyki.. To był bardzo dobry dzień, super uczestnicy.

tańczący kokos tańczący kokos tańczący kokos tańczący kokos

Ostatnia aktualizacja: 05.02.2017 07:11:53 przez Sokok
[#4] Re: amispontan / Warszawa / 2017.II.04 15:00

@Sokok, post #3

link nie działa
[#5] Re: amispontan / Warszawa / 2017.II.04 15:00

@Mikrobi, post #4

https://goo.gl/photos/hr6SqEwj3FhwDUSs7

Dzięki, to przez to, że trzeba tagi do linków podawać ręcznie i łatwo o pomyłkę, zwłaszcza z telefonu.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem