[#1] AmiJarek #001 (raport)
Jakieś dobre 10 lat temu, gdy wracałem razem z Drako z Krakowa, ten urabiał mnie, żebym odpalił w Warszawie jakiś meeting.. No to w końcu odpaliłem.

W zeszłą sobotę miał miejsce pierwszy AmiJarek, zamknięta impreza o charakterze amigowo-grillowo-ogrodowym. Pojawiła się śmietanka warszawskiego ami-(pół)światka - Dakti, Deadman, Duracel, Jericho, Mandi, Mikrobi, MrZaibatsu, Red, Stefkos oraz Western. Nie zabrakło też moich pozostałych przyjaciół Janka, Madzi, Meowa i Thomy!

Sami wiecie jaka pogoda była w ostatnim tygodniu i to mogło zdecydowanie popsuć imprezę. Ale popatrzcie na zdjęcia, mieliśmy mega farta, prawda? Rozstawiliśmy stoły, grylla, pawilonik ze sprzętem retro, były dwie 600-ki, moja 1200-ka, a Mikrobi sabotażysta przyniósł Atari.

Jeśli mnie słuch i oczy nie myliły to wszyscy bawili się znakomicie. Pyszne jedzonko, muzyka zapodawana ze sprzętu Unitra/Diora, zabawy, anegdotki, wymiana sprzętem elektronicznym, słoneczko, ptaszki i nie wiedzieć kiedy i jakim cudem impreza skończyła się muzycznym jammowaniem, w którym prym wiódł Dakti i jego telefon z GarageBandem! Musicie to zobaczyć/przesłuchać.

Całość zwieńczyła konkretna burza, która przelatywała dookoła nas gdy jammowaliśmy, a gdy skończyliśmy ta postanowiła się srogo zlać. Pawilon tego nie przeżył, jeśli ktoś ma sugestie na coś solidniejszego to bardzo proszę.

Jeśli zapomniałem o czymś ciekawym wspomnieć, niechaj uczestnicy wspomną za mnie.

Obserwujcie poniższy album, bo jak znam życie jeszcze ktoś coś doda:
-> https://goo.gl/photos/7yUCH3bVNioVUBjG7

Nie wiem dokładnie kiedy odbędzie się kolejny AmiJarek, ale chciałbym wykorzystać okazję gdy przyjedzie ekipa z US&UK na okoliczność AmiParty XXI!

Do zobaczenia i dziękuję wszystkim za naprawdę niezapomniane wrażenia!
[#2] Re: AmiJarek #001 (raport)

@Sokok, post #1

dżizasss !! sąsiedzi wszystko widzą ...jak w kołchozie ...
[wyróżniony] [#3] Re: AmiJarek #001 (raport)

@Sokok, post #1

Podoba mi się Postawa Zasadnicza przy Amidze, czyli- na klęczkach
[#4] Re: AmiJarek #001 (raport)

@BULI, post #3

Ale to Atarynka przecie ;d
[#5] Re: AmiJarek #001 (raport)

@Sokok, post #4

No panie kochany, starego ministranta chcesz oszukać:

Klęczy

przed

AMIGĄ!!!

Nie mylić ołtarzyków
[#6] Re: AmiJarek #001 (raport)

@BULI, post #5

Aaaa Ja myślałem, że Ty o tym. ;d
[#7] Re: AmiJarek #001 (raport)

@Sokok, post #1

Dziwne na kazdym zdjeciu jest jakis Konrad "Kokos" a twarze jakby inne.
To jest AmiJarek czy moze AmiJarmark ?
Do pelni szczescia brakuje jeszcze ziemniakow, cebuli i czosnku z podwawelska
[#8] Re: AmiJarek #001 (raport)

@Sokok, post #6

Bo widzisz, to fałszywa religia- niby jest nisko, ale jednak nie klęczy- ewidentny brak szacunku. Kuca w pełnej gotowości żeby móc wyskoczyć "z tego" w chwili zwątpienia
[#9] Re: AmiJarek #001 (raport)

@BULI, post #8

Racja.
[wyróżniony] [#10] Re: AmiJarek #001 (raport)

@Sokok, post #1

Odpaliłeś meeting a Drakulca nie zaprosiłeś ;)
[wyróżniony] [#11] Re: AmiJarek #001 (raport)

@Mariodj, post #10

A myślisz, że odebrałby telefon? ;)
[#12] Re: AmiJarek #001 (raport)

@Mariodj, post #10

Żebym usłyszał od Was "daaaaleeeekoooooooo"? Nigdy! szeroki uśmiech

Ostatnia aktualizacja: 09.05.2017 21:26:23 przez Sokok
[wyróżniony] [#13] Re: AmiJarek #001 (raport)

@Jenot, post #11

Pewnie że tak ;)

Kokos boisz się własnej broni ?? ;>
[wyróżniony] [#14] Re: AmiJarek #001 (raport)

@BULI, post #5

To ja Jarząbek, przyznaję, klęczałem przed moją Przyjaciółką u Kokosa... to jedyna kobieta przed którą jestem jeszcze w stanie po czterdziestce klęknąć ;)))
[wyróżniony] [#15] Re: AmiJarek #001 (raport)

@Sokok, post #1

Dzieki za zorganizowanie spotkania.
Dzieki za mozliwosc pogadania o roznych "glupotach" przy grillu.
[#16] Re: AmiJarek #001 (raport)

@Duracel, post #14

+1 dla Ciebie
[wyróżniony] [#17] Re: AmiJarek #001 (raport)

@Sokok, post #1

Faaaaajne
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem