Witam!
Od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem zorganizowania spotkania (zlotu) miłośników starych komputerów.
Impreza w zamyśle początkowo, ma być podobna do Amiga Eastern Meeting.
Czyli, zabieramy swoje ulubione stare komputery (Atari, Commodore, Amiga, itd.) rozstawiamy je w wygodnej i dużej sali, i bawimy się w ulubione gry, czy odpalamy demoscenę, itd. Można także za dodatkową opłatą pobawić się w żołnierzy i postrzelać do siebie kulkami z kolorową farbką (paintball). Wieczorem przewidziany jest wspólny grill.
Impreza miała by się nazywać jak w tytule wątku - AmiBP.
Wstępnie mam zarezerwowane są dwa terminy: 22-23 września 2018 r. lub 29-30 września 2018 r. Są to soboty i niedziele. Imprezka była by od soboty od godziny 12.00 do niedzieli do 10.00.
Impreza miała by się odbyć w gospodarstwie agroturystycznym Kraciówka k. Białej Podlaskiej (link do lokalu www.kraciowka.pl ) z noclegiem i wyżywieniem na miejscu. koszt noclegu z pełnym wyżywieniem wynosi 90 zł/1 os. Pokoje 2, 3 osobowe z łazienką. Idealne miejsce do spędzenia czasu z rodziną, dziewczyną czy kochanką.
Koszt wynajęcia sali nie jest jeszcze ustalony, ponieważ nie mam potwierdzonego terminu oraz ilości chętnych osób i dlatego robię tu rozeznanie.
Tak więc sprawdzam środowisko. Deklarujcie się w tym wątku.
Chyba wszystko napisałem co wiem na obecną chwilę.
Daję sobie i Wam czas do 3 czerwca na podjęcie decyzji co do lepszego terminu, i wstępną deklarację, kto z WAS byłby chętny wpaść bo muszę odpowiedzieć właścicielowi lokalu.
Pozdrawiam!