[#1] [party] Szukam info na temat pewnej osoby
Nie będę się rozpisywał, postaram się wszystko krótko i zwięźle wytłumaczyć.

Otóż około 2000 roku pojechałem na party w Trzciance (to chyba było pierwsze Symphony). I tam spotkałem gościa, z którym piliśmy różne tam takie trunki. No i ten gość w pewnym momencie zawołał nas i powiedział - chodźcie ze mną, pomożecie mi. Poszliśmy do jakiegoś sklepu czy magazynu i ten ów jegomość wytargał całą skrzynkę (a może nawet dwie, pamięć już nie ta) wina. Kazał nam to przytaszczyć na partyplace i powiedział - pijemy! Wszyscy zrobili minę w stylu "Co do cholery się tu odwala?!" no ale wzięliśmy po butelce i zaczęliśmy drążyć temat. Kolega powiedział, że ma raka i że za rok pewnie i tak go już nie będzie na tym świecie, i tylko tyle może zrobić. Bardzo mi wtedy zaimponował i przez te wszystkie lata nie mogłem wyrzucić tej historii z pamięci.

A teraz do rzeczy - jakiś czas temu, chyba nawet na PPA ale za nic nie mogę odnaleźć wątku, dowiedziałem się, że ww. kolega jednak żyje, założył rodzinę i generalnie ma się całkiem dobrze.

Pytanie do Was - wiecie o kogo może chodzić? I czy ta historia, że wyzdrowiał, to prawda?
Może ktoś ma kontakt do niego?

Ostatnia aktualizacja: 27.06.2018 23:27:56 przez _arti
[#2] Re: [party] Szukam info na temat pewnej osoby

@_arti, post #1

To był chyba ten wątek.
[#3] Re: [party] Szukam info na temat pewnej osoby

@Jazzcat, post #2

O, Jezuuuu... Jestem wstrząśnięty. Na początku ubiegłego roku odświeżałem po latach kontakty amigowe i pisałem m.in. do Grzegorza... Niby konto na FB jest, ale nie odezwał się i teraz wiem już dlaczego Przykro mi strasznie Pamiętam jak w 1999 odkupywałem od niego B1230 bo przesiadł się na 040... Potem jeszcze spotkaliśmy się z raz na Politechnice Opolskiej i każdy poszedł swoim szlakiem...

Ostatnia aktualizacja: 28.06.2018 01:25:30 przez tbone
[#4] Re: [party] Szukam info na temat pewnej osoby

@_arti, post #1

Byłem na pierwszym Symphony, "należałem" wtedy do grupy organizatorów tegoż party. Przyjechałem wcześniej i jeśli dobrze pamiętam było nas niewielu na partyplace nad jeziorem. Któryś z kolegów przywiózł spirytus w 5 litrowej butli z cząstkami jabłek albo gruszek. Możliwe, że i ja z Tobą piłem ...ale tej sytuacji to nie pamiętam.
[#5] Re: [party] Szukam info na temat pewnej osoby

@amper, post #4

Party bylo swietne a z kim pilem nie wiem:) Wiem ze z kierownikiem raz.
Pamietam "gwiezdne wojny" w sklepie z deadmanem.
Szkoda ze nie da sie tego powtorzyc.
[#6] Re: [party] Szukam info na temat pewnej osoby

@_arti, post #1

CD Beavis?
Jeśli o niego chodzi (myślę że o niego) to faktycznie rodzina etc., ale niestety walkę przegrał.
[#7] Re: [party] Szukam info na temat pewnej osoby

@amper, post #4

Ten spiryt to przytargał azzaro, ja przytargałem cytrynki, które pływały w środku (jakie jabłka? ;) )
Generalnie pić się tego nie dało ;)
[#8] Re: [party] Szukam info na temat pewnej osoby

@ubik, post #7

Tak, tak a rano w "Hotelu MAWI" mnie tym trunkiem częstował, jakieś przebłyski mam jeszcze .
[#9] Re: [party] Szukam info na temat pewnej osoby

@ubik, post #6

Wiesz coś więcej? Jak to wyglądało od 2000?
[#10] Re: [party] Szukam info na temat pewnej osoby

@_arti, post #9

W pewnym momencie wyglądało to na tyle dobrze że właśnie "powstała" rodzina, duży dom, fajna praca - jednak potem szlag trafił bardzo szybko (nie pamiętam dokładnie roku - musiałbym Silenta zapytać - 5 lat temu?). Szkoda chłopa bo to był jeden z tych naprawdę zacnych ludzi.
Jeśli to był gość z Trzcianki (a to sugeruje Twój wpis, że poszliście do jakiegoś lokalnego przybytku) to na pewno o niego chodzi.
[#11] Re: [party] Szukam info na temat pewnej osoby

@ubik, post #10

Gdybyś mógł zagadać, to byłbym wdzięczny. Chciałem ogólnie napisać mu pare słów, ale jeśli to on i mu się jednak nie udało, to przynajmniej chciałbym wiedzieć
[#12] Re: [party] Szukam info na temat pewnej osoby

@_arti, post #11

masz fotki - zobacz czy o Beavisa chodzi
pic1
pic2
[#13] Re: [party] Szukam info na temat pewnej osoby

@ubik, post #12

To chyba niestety on. Jeszcze spróbuje zweryfikować to z kolegą, który był wtedy ze mną.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem