[#1]
[party] Szukam info na temat pewnej osoby
Nie będę się rozpisywał, postaram się wszystko krótko i zwięźle wytłumaczyć.
Otóż około 2000 roku pojechałem na party w Trzciance (to chyba było pierwsze Symphony). I tam spotkałem gościa, z którym piliśmy różne tam takie trunki. No i ten gość w pewnym momencie zawołał nas i powiedział - chodźcie ze mną, pomożecie mi. Poszliśmy do jakiegoś sklepu czy magazynu i ten ów jegomość wytargał całą skrzynkę (a może nawet dwie, pamięć już nie ta) wina. Kazał nam to przytaszczyć na partyplace i powiedział - pijemy! Wszyscy zrobili minę w stylu "Co do cholery się tu odwala?!" no ale wzięliśmy po butelce i zaczęliśmy drążyć temat. Kolega powiedział, że ma raka i że za rok pewnie i tak go już nie będzie na tym świecie, i tylko tyle może zrobić. Bardzo mi wtedy zaimponował i przez te wszystkie lata nie mogłem wyrzucić tej historii z pamięci.
A teraz do rzeczy - jakiś czas temu, chyba nawet na PPA ale za nic nie mogę odnaleźć wątku, dowiedziałem się, że ww. kolega jednak żyje, założył rodzinę i generalnie ma się całkiem dobrze.
Pytanie do Was - wiecie o kogo może chodzić? I czy ta historia, że wyzdrowiał, to prawda?
Może ktoś ma kontakt do niego?
Ostatnia aktualizacja: 27.06.2018 23:27:56 przez _arti