[#31] Re: AMIGAROCK#3

@juen, post #30

dajcie info na przyszłośc ze się spotkanie odbywa. byłoby pewno ciut więcej osób.
2
[#32] Re: AMIGAROCK#3

@Stoopi, post #31

pisałem do wszystkich na kanale, łącznie z personalna wiadomością do Ciebie :)
1
[#33] Re: AMIGAROCK#3

@juen, post #32

info w tym wątku wystarczy. Discord omijam szerokim łukiem i rzadko wchodze. tyczy się to wszystkich kanałow.
[#34] Re: AMIGAROCK#3

@Stoopi, post #33

a no to faktycznie szkoda, nie mialem pojecia, bo wczesniej byles bardzo aktywny na discordzie, nawet w lipcu cos tam gadales, a widzialem ze masz dwa konta i pisalem do obu..

Ostatnia aktualizacja: 10.08.2024 08:02:53 przez juen
2
[#35] Re: AMIGAROCK#3

@juen, post #34

Ja co jakis czas ale zadko wchodzilem na Diskorda tylko i wylacznie dla jednego kanalu tematycznego.
Jednak od pewnego czasu zrobily sie tam takie mecyje ze chyba przestane w ogole.
Co logowanie Diskord wmawia mi ze jestem robotem i musze obrazki pokazywac.
Gdy przejde test to zglasza mi ze zmienilem urzadzenie/lokalizacje i potrzebne jest potwierdzenie.
Wysyla wiec na emaila jakies linki do potwierdzenia.
I tak non stop. Jakis obled.

Chyba wroce na IRCa...

Ostatnia aktualizacja: 10.08.2024 09:37:23 przez Phibrizzo
4
[#36] Re: AMIGAROCK#3

@Phibrizzo, post #35

Lubmil czeka ;)
[#37] Re: AMIGAROCK#3

@juen, post #32

pisałem do wszystkich na kanale

Którym kanale?
2
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem