[#14]
Re: AmiŚledzik po Lubelsku 22.12.2021
@MarX,
post #12
a no tak zapomniałem że MarX i Doktor to też imprezy ogarnia :) sory za niepamięć
generalnie mnie nie zależy na imprezach biznesowych typu falkon czy w tym cmk bo zawsze będzie nad nami ktoś stał i cię z tego potem rozliczał, ciągnięcie kasy z budżetu to też papierologia i jakieś dodatkowe obowiązki
co do wynajmu pomieszczeń w lublinie typu 100m to Michał wysoko mierzysz i bardzo dobrze ale kto to będzie potem ogarniał, sam będziesz siedział cały dzień i przyjmował wycieczki? ja pomogę oczywiście w wolnym czasie którego nie posiadam,
z ciekawości gdzie ty trzymasz tą kolekcję te 200 komputerów? ja wczoraj i dziś ganiałem myszy w garażu i dobrze że nie mam już nic tu pochowane bo bym miał ciekawie, juz mam jeden box ze sytopianem z FDD3000 z dziurami :)
wynajem 100m w lublinie to sporo kasy i płac co miesiąc a na to trzeba zarobić, dodatkowo inne koszty prą itp
ja jestem u siebie, mam małe 24m na to przeznaczone i tu mam wszytko co mi jest potrzebne do pracy i zabawy w retro.
covid jak covid radzej nie prędko ten stan się cofnie to może potrwać latami, trzeba mysleć na przód, przecież nie można całkowicie się zamknąć na spotkania, małe w małym gronie, duże to ryzyko itp.
co do wynajmu pomieszczeń na muzeum retro to jak ja miałbym coś w tym kierunku robić to bym szybciej wynajął tu na fabrycznej lokal obok mnie i miał nad tym kontrolę w ciągu dnia, godziny otwarcia można by zrobić po 2-4 godz dziennie lub planować dyżury i wtedy powoli zbierać na wyższe cele tego muzeum.
Ostatnia aktualizacja: 22.12.2021 18:18:49 przez JacK_Swidnik