[#1] Demoscene: The Amiga Renaissance Volume 3 1997-2023
Zdecydowałem się kupić, bo mam 2 pierwsze tomy, bo mi się podoba i jednak nie pojawiła się na PPA żadna akcja kolejkowa.

Więc będę zamawiał. Nie prowadziłem żadnych negocjacji. Gdyby ilości były duże to bez problemu napiszę do wydawnictwa, ale na razie myślę o sprowadzeniu tomu dla siebie i jeśli ktoś jest chętny to oferuję możliwość obniżenia kosztów transportu.

Książka kosztuje 35€, transport do pobliskiej mi Żabki za 1 sztukę to 11€, transport w Polsce InPost 16.49 zł.
Dla 2 sztuk - 14€
Dla 3 sztuk - 15€
Dla 4 sztuk - 17€
Dla 5 sztuk - 18€
Dla 6 sztuk -19€,
A dla 7 sztuk - 21€,
Powyżej nie podał żadnej, więc będę musiał dopytać i negocjować.

Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę o kontakt, można tutaj, jako listę. Myślę poczekać przez 2 tygodnie i wtedy zrealizować zamówienie.

Ostateczna cena zależy od ilości chętnych, będę aktualizował w tym wątku wszelkie zmiany.
[#2] Re: Demoscene: The Amiga Renaissance Volume 3 1997-2023

@Skotos, post #1

1. Skotos
2. mailman
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem