Komentowana treść: AmiTradeCenter v1.4
[#1] Re: AmiTradeCenter v1.4
Dziala :)

[#2] Re: AmiTradeCenter v1.4
Jak to dobrze ze najlepszy klient FTP dla Ami jest ponownie rozwijany. I nadal jest za free :D

Jak sie znajdzie czas to i locale PL beda uaktualnione. :)

[#3] Re: AmiTradeCenter v1.4
Działa świetnie. :) Nareszcie buttony "parent" i "odczytaj" pod MorphOSem nie mają skopanych obrazków. Naprawdę mam sporą radochę, że ATC nadal żyje. Bardzo lubię ten program. Ile razy używam jakiegoś programu do FTPów na macu czy windzie to zawsze z westchnieniem mówię w myślach "Oj dzieci, dzieci - musicie się jeszcze sporo nauczyć od wujka ATC". :)
[#4] Re: AmiTradeCenter v1.4
W odpowiedzi na komentarz #2

Ja narazie przekonwertowałem sobie z APL na ISO ostatnie locale do ATC i jakoś pasują. Ale oczywiście aktualizacja byłaby bardzo mile widziana. :)
[#5] Re: AmiTradeCenter v1.4
W odpowiedzi na komentarz #4

Aktualizacja jest juz gotowa. Jeszcze tylko drobna korekta i locale do ATC 1.4 beda dostepne na stronie domowej programu i/lub na stronie ATO-PL.
[#6] Re: AmiTradeCenter v1.4
W odpowiedzi na komentarz #5

Wiec krzyknijmy razem: "Dziekuje Ci OMO :)"
[#7] Re: AmiTradeCenter v1.4

@MDW, post #3

Spodobał mi się Twój tekst "Oj dzieci, dzieci..." z tego starego posta dlatego odpisałem, bo sympatyczny (tekst i post cały) i też się cieszę, że jest taki soft jak AmiTradeCenter. :) Batchowanie i modyfikowanie kolejki chociażby - rule. :) Miło powspominać. Przy okazji pozdrawiam.
[#8] Re: AmiTradeCenter v1.4

@CJ Warlock, post #7

O rety, to było 20 lat temu. szeroki uśmiech Niesamowite, że to wszystko gdzieś tam głęboko siedzi. Przeczytanie czegoś takiego jest jak podróżne czasie.

Faktycznie lubiłem program ATC, a w 2003 byłem świeżo po kupnie Pegasosa I G3/600. MorphOS 1.4 mi się podobał ale bardzo mocno niedokończony Ambient strasznie bolał… Niesamowitą drogę wszyscy przeszliśmy. Dziwnie się czuję gdy pomyślę, że taką samą drogę będę w stanie przebyć jeszcze tylko raz. Dlatego staram się cieszyć tym co mamy tu i teraz i zupełnie na nic nie czekać. Mogłem sobie czekać gdy miałem 20, 30 lat. Gdy dobijam 50 to już nie ma sensu. szeroki uśmiech
Również pozdrawiam. OK

Ostatnia aktualizacja: 06.02.2023 01:04:18 przez MDW
[#9] Re: AmiTradeCenter v1.4

@MDW, post #8

Jeden minus miał ATC wg mnie, potrafił się zwiesić. Macowe czy pecetowe FTPy zapewne biedniejsze były w tamtym okresie ale może były za to stabilniejsze.

Ostatnia aktualizacja: 11.02.2023 20:06:55 przez deez
[#10] Re: AmiTradeCenter v1.4

@deez, post #9

Fakt, coś tam było do poprawienia, a nie było komu poprawić.
Dzisiaj ten program do FTPów zrobiony w Hollywood działa całkiem sprawnie. Nie miałem z nim ani razu problemu. Chociaż w dzisiejszych czasach niewiele się już korzysta z FTP.
[#11] Re: AmiTradeCenter v1.4

@MDW, post #10

Korzysta... Z Grandisa
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem