Komentowana treść: Dla maniaków porównań...
[#61] Re: Dla maniaków porównań...
To może ja zamknę ten temat...

Marcinowi w jego komentarzu chodziło o to, że Wieśniak z Podkarpacia (to nie ja :D) umie poprawnie pisać, a nie, że on sam Marcin to potrafi. Czytać i zrozumieć, a wszystko będzie jasne.
[#62] Re: Dla maniaków porównań...
W odpowiedzi na komentarz #61

Z ust mi to wyjales:) W przytoczonym kawalku slownika wystapila pewna niekonsekwencja. Mianowicie calosc nie jest odmieniona w jednym czasie i stad zamieszanie.

[...]

On Umie

[...]
[#63] Re: Dla maniaków porównań...
W odpowiedzi na komentarz #62

Z ust mi to wyjales

Perwersi!!! :P
[#64] Re: Dla maniaków porównań...
W odpowiedzi na komentarz #61

Wszystko jasne. Mea culpa. Na najblizszym spotkaniu wisze Ci duzego browarka no i bede musial uwazniej czytac komenty.

PS.

Pozdrawiam "Wiesniaka z Podkarpacia".

Ciekawe kto sie pod tym nickiem ukrywa :)

[#65] Re: Dla maniaków porównań...
W odpowiedzi na komentarz #64

... no i Marcinowi chyba ze 2 browarki - jesli zgodzi sie przyjac ;)
[#66] Re: Dla maniaków porównań...
W odpowiedzi na komentarz #65

czy to nie aby proba przekupstwa? :P hehehe....
[#67] Re: Dla maniaków porównań...
W odpowiedzi na komentarz #66

Gdziez bym smial, tak oficialnie ....
[#68] Re: Dla maniaków porównań...
Jestem poniekąd dumny, że wystarczyło tylko kilkanaście komentarzy by Arek zrozumiał to skomplikowane przecież zdanie. Moja wiara w was rośnie. A ja wracam do starej dobrej tradycji czytania samych newsów bez komentów...
[#69] Re: Dla maniaków porównań...
W odpowiedzi na komentarz #68

Zdanie nie tylko mnie wprowadzilo w zmylke :)

Skoro mowisz mi po imieniu wiec chyba sie znamy :) i chyba sie domyslam kto sie ukrywa pod tym nikiem :)

PS.

Chyba masz racje, co do czytania bez komentarzy.

[#70] Re: Dla maniaków porównań...
W odpowiedzi na komentarz #54

A dziękuję za życzenia, oczywiście wzajemnie. Miałem jakąś ripostę wyskrobać, ale ze względu na to że zauważyłeś swój błąd, i nie szłeś w zaparte (jak np. kolega Drozd) - daruję sobie. Doceniam to. Za propozycję piwa oczywiście dziękuję, i chętnie skorzystam (z wzajemnością), o ile oczywiście Gliwiccy amigowcy mnie wcześniej gdzieś na rynku nie zlinczują. ;)
[#71] Re: Dla maniaków porównań...
W odpowiedzi na komentarz #70

Jak zapewne wiesz "Gliwicy Amigowcy" nie ocenija ludzi po platformie czy systemie. Nasze podwoje sa otwarte dla wszystkich bez wzgledu na poglady, kolor skory czy zainteresowania. Swidczy o tym wizyta Jacka i Marcina na jednym ze spotkan. Bylo naprawde sympatycznie co w efekcie koncowym skonczylo sie malym poczestunkiem w pobliskiej nalesnikarni. Zreszta sam tez gosciles u nas i mysle ze nie bylo najgorzej.

A co do komentow to tak jak w polityce, kazdy w cos wierzy i stara sie przekonac innego o swojej racji. Wazne by to odbywalo sie w sposob kulturalny, jednak czasem puszczaja nerwiy i wtedy gore biora emocje.Zdarza sie tez tak jak dzis, ze opacznie zle zinterpretowalem czyjas wypowiedz i zamieszanie gotowe.

Inna sprawa jest to, ze chyba wszyscy jestesmy juz zmeczeni ta sytuacja wokol naszego komputera.

PS.

Zycze wszelkiej pomyslnosci w nadchodzacym roku dla Ciebie i twoich Blskich.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem