Komentowana treść: RDesktop dla AmigaOS
[#1] Re: RDesktop dla AmigaOS
Bardzo interesujące Może ktoś testował jak to działa na klasycznej Amidze?
[#2] Re: RDesktop dla AmigaOS

@rjack, post #1

W odpowiedzi na komentarz #1

Zapewnie duąo lepiej nią jakbyśmy siedzieli bezpośrednio przez pecetem
[#3] Re: RDesktop dla AmigaOS

@rjack, post #1

Zapewnie duąo lepiej nią jakbyśmy siedzieli bezpośrednio przed pecetem
[#4] Re: RDesktop dla AmigaOS

@rjack, post #1

Zapewnie dużo lepiej niż jakbyśmy siedzieli bezpośrednio przed pecetem

Teraz OK :D
[#5] Re: RDesktop dla AmigaOS

@rjack, post #1

Wlasnie przetestowalem program na amidze classic AmigaOS3.9-060-voodoo , program dziala bez problemow . W oknie lub na fullscreen mamy obraz Windowsa i mozemy sterowac tak jakby sie siedzialo przed nim :)

[#6] Re: RDesktop dla AmigaOS

@Pawelek, post #5

W odpowiedzi na komentarz #5

Nigdy z czymś takim nie miałem do czynienia. Jak jest z prędkością tego na Twoim sprzęcie? Jak na AmigaOS4.0 (Mufa, Arek - macie możliwość sprawdzenia)? Jak na MorphOS-ie?
[#7] Re: RDesktop dla AmigaOS

@mailman, post #6

W odpowiedzi na komentarz #6

Swego czasu był dostępny na sieci film prezentujący jak działa RDesktop na Pegasosie z MorphOS-em.
[#8] Re: RDesktop dla AmigaOS

@mailman, post #6

Pod Moprhos wszystko zalezy od łacza. W sieci lokalnej w zasadzie praca na Windowsie jest taka sama jak przy prawdzimym kompie, opóźnienia sa niewielekie
[#9] Re: RDesktop dla AmigaOS

@Brodek, post #8

W odpowiedzi na komentarz #8

Właśnie sobie zainstalowałem. Chodzi ruleziasto. Przez modem w domu już raczej nie będzie tak różowo, ale zobaczymy...
[#10] Re: RDesktop dla AmigaOS
Aha i byłbym zapomniał. Wersja dla MorphOS-a już jest dostępna.
[#11] Re: RDesktop dla AmigaOS

@Grzegorz Kraszewski, post #10

W odpowiedzi na komentarz #10

a wie ktos moze co to za program do pogody na skrinszocie z mosa?
[#12] Re: RDesktop dla AmigaOS

@mailman, post #6

Bawilem sie tym tylko kilka minut, predkosc wg mnie dobra. Male opoznienia byly przy otwieraniu okna menu. Podobnie jak AGA 256 kolorow moze nawet lepiej. Chyba siec w amidze jest ograniczeniem ja wyciskam max. ok. 700kb/s .
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem