Komentowana treść: Oprogramowanie - nowe wersje
[#1] Re: Oprogramowanie - nowe wersje
Fajny jest ten Wetter (dziala na WB3.1). Ja wpisalem sobie Katowice. Mieszkam niecale 50 km od Katowic i musze jeszcze poprawnosc temperatury sprawdzic na TVN24. Aktualnie program pokazuje ze jest -6 stopni i jest "bialo". Nie wiem tylko jak przesuwac okno informacyjne. Jest przyklejone na stale na srodku blatu. Czy istnieje mozliwosc przesuniecia tego okna?
[#2] Re: Oprogramowanie - nowe wersje

@Andrzej Drozd, post #1

W odpowiedzi na komentarz #1

No...w TVN24 pokazalo ze w Katowicach jest -5 ...minimalna roznica
[#3] Re: Oprogramowanie - nowe wersje

@Andrzej Drozd, post #1

W odpowiedzi na komentarz #1

Jasne ze mozna:) settings/draggable.
[#4] Re: Oprogramowanie - nowe wersje

@luk, post #3

W odpowiedzi na komentarz #3

:)
[#5] Re: Oprogramowanie - nowe wersje
Nie polecam tego nowego betę SystemPatch korzystających z CGX-AGA bardziej zamula np. przesuwanie zawartości okna skrolowanie, otwieranie górnego menu zwłaszcza z magic-menu

Plusy to takie, że ANR wyszukiwarka shoutcast nie wiesza całego programu, a mpega dalej gra :)

Wetter to fajny program ale nie może sobie samemu (nie zawsze ale) pobierać/aktualizować nowych danych pogodowych z serwera co te aż 30-minut.

PS. Jak już wspomniałem o tym CGX na AGA to udało się komuś i wie jak zmusić by Visage do wyświetlania używał pamięci Fast a nie Chip Będę bardzo wdzięczny :D
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem