Komentowana treść: Dysk poszukiwany
[#1] Re: Dysk poszukiwany

Allegro obszukane. Maile do potencjalnych właścicieli wysłałem.
[#2] Re: Dysk poszukiwany
Albo sciema albo cos komus niechce sie robic (lub ktos nie dotrzymal terminu). Takie rzeczy backupuje sie na CDRW/DVDRW a jezeli naprawde cos padlo to na poczatku pyta sie ludzi we wlasnym srodowisku a nie sieje panike na planecie ziemia...
[#3] Re: Dysk poszukiwany
Ja chyba mam takiego demona:). Jak będe w domu to sprawdze
[#4] Re: Dysk poszukiwany

@Andrzej Drozd, post #2

W odpowiedzi na komentarz #2

Przeczytaj dokladnie... Dysk padl dawno, a ten gosc dostal ten dysk od autora, nie on jest autorem...
[#5] Re: Dysk poszukiwany

@Marek Szyprowski, post #1

W odpowiedzi na komentarz #1

Mam ten sam model dysku tylko z trosze inna revizja elektroniki :(
[#6] Re: Dysk poszukiwany
bylo by milo gdyby udalo sie odzyskac zrodla - poprawilo by sie moze kilka bugow w texteditorze, ktory po lekkim doszlifowaniu wymiotlby takie potworki jak textinput w trybie wielolinijkowym... Że o wersjach natywnych na nowe amisystemy nie wspomnę.
[#7] Re: Dysk poszukiwany
dziwi mnie tylko rok. w 2000 dyskow 550 MB to raczej na pewno już nie robiono.

no i IMO elektronika nic nie da, w seagate zawsze blokowały się głowice.

dane są na pewno do odzyskania ale w przypadku tak ważnych rzeczy sugerowalbym

zbiórkę kasy i zlecenie dla firmy specjalistycznej.
[#8] Re: Dysk poszukiwany

@Valwit, post #7

W odpowiedzi na komentarz #7

Mowisz, ze taka firma poradzi sobie z amigowym filesystemem? Bo jak tak, to moze sam oddam swoj dysk do naprawy, chociaz jak kiedys patrzylem, to bylo 100zl za 10mb ;)
[#9] Re: Dysk poszukiwany

@Liluh, post #8

W odpowiedzi na komentarz #8

Pewnie sobie poradzi, ot policzą 150 zł zamiast 100 za 10 MB .
[#10] Re: Dysk poszukiwany
Hmm, proxy sie u mnie powalilo czy dalej sa swiateczne usmieszki?
[#11] Re: Dysk poszukiwany

@marcik, post #10

W odpowiedzi na komentarz #10

jak świętować to cały rok ;)
[#12] Re: Dysk poszukiwany
Jeszcze jak używałem zajefajnego stera autorstwa Pawła Stypuły eide.device na 4 urządzenia obecnie autora ATA3.driver/AllegroCDFS wcześniej ide.device to kumplowi robiłem systemik na takim dysku którego przywiózł ze szwecji tylko, że to było jakieś trzy lata temu i chyba była nalepka gwarancyjna datowana na rok 2000[/URL]

http://skolman_mws.w.interia.pl/pliki/eide.lzx

http://skolman_mws.w.interia.pl/pliki/ide.lzx

- AMiGA RULEZ -
[#13] Re: Dysk poszukiwany
Dysk naprawiony, zrodla odzyskane! http://www.jens-langner.de/seagate/
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem