@marcik,
post #52
W odpowiedzi na komentarz
#52Obawiam się, żę nie zwróciłeś uwagi do jakiej części wypowiedzi przedmówcy się odniosłem. Wobec tego Ci przypomnę.
sporo natywnego oprogramowania komercyjnego
Pomijając hipotetyczną możliwość nabycia Papyrusa, (doprawdy nie wiem dlaczego od roku tutaj:
http://www.titan-computer.com/ami/papyrus/download.html oglądam to co oglądam. Nie zachęca mnie to do wykładania sporych przyznaj pieniędzy za 1/4 pakietu biurowego.Obawiam się, że to kolejna "zabawka" skoro producent wstydzi się ją prezentować ale może wypowiedzą się Ci co nabyli...) jest to TYLKO 1 program. Czy między 1 a 0 jest przepaść? Zakładając optymistycznie, że fxscan obsługuje polskie litery, o czym się nie przekonam jeśli programu nie kupię, to czy między 1 a 0 jest przepaść?
Co do SteamDraw to nic do niego nie mam, poza tym, że nie jest to program komercyjny a tego dotyczyło moje pytanie. W tym przypadku zdecydowanie przepaści nie ma bo 0=0.
Nie chcę się czepiać. Naprawdę. Uważam tylko, że taką PRZEPAŚĆ dosyć łatwo zasypać. Pod warunkiem, że będzie dla kogo. Na aros-exec zarejestrowanych jest 325 użytkowników.
Nie mów mi proszę, że AmigaOS jest nie dla mnie. Używam go od 15 lat.