Komentowana treść: Garry Hare - chat na IRC-u - tłumaczenie
[#1] Re: Garry Hare - chat na IRC-u - tłumaczenie
Dzięki za dobrą robotę. Myślę jednak że naturalnym uzupełnieniem tego tłumaczenia, powina być polska wersja wyjasnien jakie Garry zamieścił na AW 2 dni pozniej. Nie mowie ze powinienes to zrobic Ty, bo i tak sie juz duzo przy tym tlumaczeniu napracowales, ale moze Mailman, Mandi, lub kto inny dobrze obcykany z anglika podjalby sie tego zadania. Ja niestety nie czuje sie na silach aby podjac sie takiego tlumaczenia.

[#2] Re: Garry Hare - chat na IRC-u - tłumaczenie

@Mufa, post #1

W odpowiedzi na komentarz #1

Cierpliwości. My mamy także życie prywatne i pracę :D

Prawdopodobnie dzisiaj wieczorem będzie dostępne tłumaczenie wyjaśnienia.
[#3] Re: Garry Hare - chat na IRC-u - tłumaczenie

@Mufa, post #1

W odpowiedzi na komentarz #1

Garrego tak nie poganiałeś by szybciej napisał i aż dwa dni mu to zajęło. ;) Myślę, że będziemy lepsi, byłoby już wczoraj, ale właśnie ta cholerna praca i zmęczenie o północy spowodowały, że trzeba od nowa robić korektę. :(
[#4] Re: Garry Hare - chat na IRC-u - tłumaczenie

@SirLEO, post #3

W odpowiedzi na komentarz #3

To ja juz z gory Wam dziekuje!
[#5] Re: Garry Hare - chat na IRC-u - tłumaczenie
Wlasnie, Mailman przetlumaczyl oswiadczenie, a ja robilem koretke. Wszystko bylo gotowe przedwczoraj, ale niestety okazalo sie, ze nie zapisalem dokumentu... ;P ale dzisiaj tlumaczenie bedzie.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem