Komentowana treść: Games TOP10 za marzec
[#1] Re: Games TOP10 za marzec
No cóż, "nihil novi" - wszystko po staremu. Ciekawe czy osoby, które oddały głos na "Superfroga" grały w nią w ciągu ostatnich 2 lat. Bo jeśli to tylko sentyment do gry, w którą grało sie w 1994 roku, to może czas na weryfikacje poglądów?

Osobiście bardzo lubie "SF" i w listopadzie 2004 przeszedłem gre jeszcze raz, ale czy jest to faktycznie gra wszech czasów na Amige?

[#2] Re: Games TOP10 za marzec
Ja teraz w czasach gdy Amiga wychodzi w końcu z ery łatanego sprzętu na 68k mam coraz większą chęć poskładać sobie taką Amiśkę 1200/040+HD+CD z momitorkiem palowskim bez żadnych PPC i Mediatorów właśnie po to żeby odkryć w końcu świat amigowych gier, który mnie zupełnie ominął :D
Ale póki co to jeszcze mam w co inwestować w swojej "wypasionej" Amidze.
[#3] Re: Games TOP10 za marzec
Jak już sobie poskładasz tą maszyne, to polecam "Myth" i "Ruff'n'Tumble" - oczywiście, jeśli Cie omineły
[#4] Re: Games TOP10 za marzec

Supefroga w tamtym roku przeszedlem calego chyba ze 30 razy... moja narzeczona tez :)
[#5] Re: Games TOP10 za marzec

@_arti, post #4

W odpowiedzi na komentarz #4

To ty brzydalu miast w czwartek jak sie nalezy przyjsc z ofcami pizze zjesc, to se w superfrogi pogrywasz?!!!
[#6] Re: Games TOP10 za marzec
Zeby bylo smiesznie to pierwszy raz gralem w SF na Pentium90 w 95 roku, hehe...
[#7] Re: Games TOP10 za marzec

@Andrzej Drozd, post #6

W odpowiedzi na komentarz #6

albo 60?

[#8] Re: Games TOP10 za marzec

umnie caly czas ktos jedzie w super zabke i inne swosy cannon fodery... a na wsi jedyna amiga stoi umnie na podlodze :( ... no ale teraz mamy czasy dragona :) (winuae)... a ludzie mimo ps2,pc z winxp i piksel szajderami truja mi glowe zebym przyszedl i im zrobil superfroga :)... naprawde przywiazanie do starych hitow u ludzi jest dalej wielkie i niedziwie sie tej liscie :)

pozdrawia dzimicze
[#9] Re: Games TOP10 za marzec
Ciekawa sytuacja się zapowiada na ogólnej liście. Jeszcze kilka podobnych notowań, a Superfrog może wyprzedzić The Settlers okupujących pierwsze miejsce. Poza tym szykują się niezłe roszady w samej pierwszej, drugiej i trzeciej dziesiątce. Dwa miesiące temu, po zdeklasowaniu o dwa oczka gry Dune 2, tytuł ten nie podniósł się z kolan, a nawet więcej - znacznie na nich spoczął :)
[#10] Re: Games TOP10 za marzec

@Kaczus, post #5

W odpowiedzi na komentarz #5

Akurat wtedy cwicze dzielenie liczb zespolonych... :) W SF gram od rana.
[#11] Re: Games TOP10 za marzec
SWOS z przerwami na Speedball 2 - ale tylko gdy jest 2 rzeczywistych graczy... (o ilości wypitych podczas meczu napoi nie wspomnę - a jak się potem o wiele "celniej" gra )
[#12] Re: Games TOP10 za marzec

@Sasquatch, post #11

W odpowiedzi na komentarz #11

Dobre napoje z witaminami nie jedno oko wyprostowaly i zlagodzily drzenie joystickow ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem