Komentowana treść: Nowe oblicze PPA
[#31] Re: Nowe oblicze PPA
No pieknie... kawal dobrej roboty, wypijemy jakies piwko....
[#32] Re: Nowe oblicze PPA

no brawo brawo ale tak z zaskoczenia
[#33] Re: Nowe oblicze PPA
Jestem za!!!!

ARBUZ Powiedział
[#34] Re: Nowe oblicze PPA
:) - poprzedni wyglad PPA...

- a co to za jakies dwie ramki?...

- czyszczenie cache...

:) :D - obecny wyglad PPA...

jednym slowem - superancko!
[#35] Re: Nowe oblicze PPA
no nareszcie :) i tylko 4 błedy w kodzie :)
[#36] Re: Nowe oblicze PPA
.hmmm... myślałem że znowu mi się winda wykrzacza :D .. No bardzo ładna robota ( to dla piewców z góry ). ale... zmiany są kosmetyczne i nie widzę powodu by stara wersja była w czymś gorsza. Ba , twierdzę nawet że stronka się troszkę upodobniła do wszelkich tego typu portali - i za to minusik..Co do grafy, tamta mi się podobała, ta też jest ok. Można by tylko ująć troszkę ze składowej kolorku przy belce informującej kto,kiedy i co.. za mało się wyróźnia względem postu.. no ale to banał. Hehe, sam sie bawię stronkami i w zasadzie dla mnie stronka wygląda tak samo... ładuje się tak samo.. chyba się starzeję, bo nie lubię zmian Generalnie nie wiem o co tyle szumu powyżej :D

PS. Nie jestem malkontentem, ale czy te piewy to nie lekka przesada? Odświeżony jest fajny, no ale ludzie, bez przesady

Ps.2. A może by troszkę dodać życia do kolorków.. może trochę żółci, lub zieleni, w jakiś detalach by to nawet nawet.. hmm.. za dużo słucham Infected Mushroom... BTW.polecam Symphonatic - diabolicznie zakręcony kawał dobrej muzy
[#37] Re: Nowe oblicze PPA
Mnie się podoba. Nie wiem jak to wygląda na amibrowserach, ale z tego co tu czytam, wszystko jest przygotowane z myślą o nich właśnie. To jest prawdziwa sztuka napisać taki kod. Gratuluję

Fajnie, że nie zmieniliście kolorystyki, bo ten błękit to jest to, co zawsze kojarzy mi się z PPA :)
[#38] Re: Nowe oblicze PPA

@TJindy, post #36

W odpowiedzi na komentarz #36

Jeśli zmiana wygladu to jedyne co zauważyłeś, to masz słaby wzrok, i tyle. ;)
[#39] Re: Nowe oblicze PPA

@MinisterQ, post #38

W odpowiedzi na komentarz #38

heh, ok. Kolorki - niebieski jest ok. Ale podkreślenie pewnych elementów delikatnie innym odcieniem da efekt większej przejrzystości dokumentu, nie wprowadzając zbytniego chaosu. Zwróćcie chociażby uwagę na horyzontalne menu, ładne i przejrzyste. Uwydatnione, pięknie wkomponowane. Zmiany nie muszą być głębokie, by dało to odpowiedni efekt :D Pozatym, wzrok mam dobry a układ się zmienił niewiele, ot tu przestawione, tam dodane .. i nie kumam, co tu jeszce zmieniono? Echh, ale niech wam będzie. Odkreślam to krechą i się do was przyłączam.

=-----------------------------------------------------------

Coooooooooooool ! O to chodziło. Dziękujemy i prosimy o jescze!

Ps. ja tak serio

Ps2. Może by tak częściej? Podoba mi się na tym poletku google, z fajnymi logosami ..
[#40] Re: Nowe oblicze PPA
Nie no jak dla mnie pierwsza klasa

No i ustawienia tez kozackie. Napewno sie przydadza.
[#41] Re: Nowe oblicze PPA
#25 (Skolman);

#26 (MDW);

#28 (Prince):

W Ustawieniach do wyboru jest juz takze logo (Boing + MorphOS).

Have fun ;)
[#42] Re: Nowe oblicze PPA

@uran, post #41

W odpowiedzi na komentarz #41

Dziëki, ale to juű nie ten klimat wizualny :(

[#43] Re: Nowe oblicze PPA
ogromne dzięki za możliwośc wyłaczenia emotikonek! aż przyjemniej się czyta - nawet głupoty :)
[#44] Re: Nowe oblicze PPA

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #42

W odpowiedzi na komentarz #42

kodowanie byś sobie lepiej poprawił z okazji nowego wyglądu
[#45] Re: Nowe oblicze PPA

Ups sorka chyba spowrotem przejdę na ThingPL bo widać znaki, a nie tylko ogonki.

Dzięki i szkoda bo to już nie ten klimat wizualny, ale dałem sobie samego motylka, a zaraz obok jest banner z boingiem :)
[#46] Re: Nowe oblicze PPA
Bardzo podoba mi się nowy wygląd przede wszystkim dlatego, że:

1) na ekranie 800x600 mieści się cała zawartość,

2) Stronka szybciej się wczytuje.

Nie miałem okazji sprawdzić jeszcze na amigowych przeglądarkach, ale wierzę, że (jak zwykle) będzie również na nich ładnie prezentować. Dziękuje!!!
[#47] Re: Nowe oblicze PPA
Wszystko ładnie tylko przydałaby się gdzieś możliwość zmiany adresu e-mail w profilu. Padłem ofiarą kłutni gigantów i przemianowano moją domenę pocztową z PF.pl na EPF.pl. I nie ma jak zmienić tego w PPA. ;(
[#48] Re: Nowe oblicze PPA

Hmm, nie wiem czy to przyzwyczajenie, czy jakiś sentyment, ale mnie też to logo bardziej się podobało.
[#49] Re: Nowe oblicze PPA

@Kokos, post #47

W odpowiedzi na komentarz #47

Hmmmm. Wejdź na forum, walnij w "mój profil" i edytuj. Nie widzę problemu :)
[#50] Re: Nowe oblicze PPA

@Baron Althaar, post #49

W odpowiedzi na komentarz #49

Dzięki. Ale ja ślepy jestem...
[#51] Re: Nowe oblicze PPA
Mam pytanie, sorry, ze troche nie w temat, ale teraz sa zmiany, wiec moze ktos cos zrobi...

Otoz chcialbym dodac nr GG do swojego profilu, ale to chyba nie jest mozliwe. Tak samo nie mozna zmienic e-maila czy podpisu.

Wiem, ze powinienem napisac o tym na Forum, ale temat zostal by szybko "wymieciony" przez inne i nawet nie zdazylbym przeczytac odpowiedzi.

Tak przy okazji, proponuje powiekszenie dzialu Forum/Amiga o 100% (tylko ilosc widocznych tematow).

Niejeden raz cos komus napisalem/podpowiedzialem, wracam po dwoch dniach i tematu nie ma. ;( Chyba da sie go odszukac w Statystykach, ale to niezbyt fascynujace zajecie. :)

No, a nowy layout jest OK. :)
[#52] Re: Nowe oblicze PPA

@El Amigos, post #51

W odpowiedzi na komentarz #51

W menu użytkownika jak i na forum są linki "Mój profil". Tam jest link "Edytuj profil". Tam możesz zmienić GG, podpis, e-mail...
[#53] Re: Nowe oblicze PPA

@grxmrx, post #52

W odpowiedzi na komentarz #52

grxmrx: wydaje mi się, że lepiej byłoby dodać link do "mój profil" tuż pod "ustawienia strony", bo dużo ludzi ma problem z odnalezieniem tegoż.

[#54] Re: Nowe oblicze PPA
Oooo, nie zajrzałem, a to już zmienione. Sorki :)
[#55] Re: Nowe oblicze PPA

@Baron Althaar, post #54

W odpowiedzi na komentarz #54

PPA wie czego chcesz zanim o tym pomyslisz. :P
[#56] Re: Nowe oblicze PPA
Bardzo mi się podobają zmiany wizualne w PPA . Gratuluję i życzę dobrego dalszego rozwoju witryny .

:D
[#57] Re: Nowe oblicze PPA
Git jest:) Fajnie by było gdyby można było zmienić kolorki strony na bardziej "Amigowe" z możliwością zmiany na niebieskie (rulez!).
[#58] Re: Nowe oblicze PPA

@Baron Althaar, post #37

W odpowiedzi na komentarz #37

@Baron Althaar

A "Poczet Królów" będzie zoptymalizowany pod amibrowsery? :D

[#59] Re: Nowe oblicze PPA

@R-Tea, post #58

hehe, a myślałem, że działa :D
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem