Komentowana treść: Obligement 50
[#1] Re: Obligement 50
Czy ktoś znający dobrze język francuski nie podjąłby się przetłumaczenia tych dwóch wywiadów?
[#2] Re: Obligement 50
zwłaszcza tego z zapkiem. ;)
[#3] Re: Obligement 50

@MinisterQ, post #2

W odpowiedzi na komentarz #2

wywiad z zapkiem według forumowiczów MZ jest z przed dwóch lat
[#4] Re: Obligement 50

@rzookol, post #3

W odpowiedzi na komentarz #3

Na szczęście tylko według nich. Już pierwsze zdanie wywiadu mówi mniej więcej: "Już raz udzieliłeś wywiadu naszemu magazynowi (wskazująć na ten odnośnik). Czy mógłbyś przedstawić się naszym czytelnikom, którzy Cię nie znają?"
[#5] Re: Obligement 50

Na MorphZone można przeczytać automatyczne tłumaczenie przez Googla.
Trochę miejscami niezrozumiałe, ale ogólnie oddaje sens wypowiedzi.
Jeżeli chodzi o komentarz to jestem wstanie powiedzieć tylko jedno: to
jest smutne...
[#6] Re: Obligement 50

@Marek Szyprowski, post #5

W odpowiedzi na komentarz #5

wiemy już jak było - warto się teraz dowiedzieć jak jest teraz, (100 ojro za mosa 1.5 to troche za dużo - ale jak bedzie trzeba to zapłace)
[#7] Re: Obligement 50

@rzookol, post #6

W odpowiedzi na komentarz #6

Jesteś pewien? Bo ja na przykład znam nieco inną historię. Zapek specjalizuje się w półprawdach, nie bierz do końca na poważnie tego, co napisał.
[#8] Re: Obligement 50

@Jacek Piszczek, post #7

W odpowiedzi na komentarz #7

Odezwał się kolejny obrońca biednych, uciśnionych userów. ;)
[#9] Re: Obligement 50

@Jacek Piszczek, post #7

W odpowiedzi na komentarz #7

ja niczego nie jestem pewien ;)

dobrze sie stało, że na MZ od razu obalono jego punkt widzenia o mosteamie ale szerwszy komentarz z Waszej strony by sie przydał (tak żeby mu zamknąc usta na zawsze bo bedzie dalej udzielac wywiadów)

[#10] Re: Obligement 50

@rzookol, post #9

W odpowiedzi na komentarz #9

Sytuacje lepiej wyjasni nowa wersja.
[#11] Re: Obligement 50

@MinisterQ, post #8

W odpowiedzi na komentarz #8

Ciicho trollu, bo jeść nie dostaniesz! :P
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem