Ja tez o formacie au pierwsze slysze. No ale zainstalowalem sobie, w koncu to tylko 10kb. A nuz sie kiedys przyda. Jakby nie patrzec zawsze lepiej cos miec niz nie miec ;)
wala mi się Ultra2 Creator po pokoju to nieraz włącze ;), ma byc na server ale jeszcze do konca nie jest skonfigurowany, na pegu podczas zapisywania na dysku powstają krzaki w plikach pod linuxem wiec obecnie sun jest glownym linux-boxem.
2x Ultra sparc 200mhz i 256 mb ramu i tylko na linuxie, wygralismy z kolegą aukcję na allegro z 25 Sunami i dostała mi się Ultra i monitor (reszta sprzętu czeka na sprzedaż ale musimy posprawdzać i zainstalować systemy)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.