Komentowana treść: Oprogramowanie - nowości
[#1] Re: Oprogramowanie - nowości
ciekawe kto korzysta z formatu #?.au , u mnie na sunie mam tylko mp3 ;)
[#2] Re: Oprogramowanie - nowości
Ja tez o formacie au pierwsze slysze. No ale zainstalowalem sobie, w koncu to tylko 10kb. A nuz sie kiedys przyda. Jakby nie patrzec zawsze lepiej cos miec niz nie miec ;)

[#3] Re: Oprogramowanie - nowości

@rzookol, post #1

W odpowiedzi na komentarz #1

SUN? w Domu czy w pracy? bo ja na SUN to tylko na uczelni moge cos podzialac....
[#4] Re: Oprogramowanie - nowości

@Brodek, post #3

W odpowiedzi na komentarz #3

wala mi się Ultra2 Creator po pokoju to nieraz włącze ;), ma byc na server ale jeszcze do konca nie jest skonfigurowany, na pegu podczas zapisywania na dysku powstają krzaki w plikach pod linuxem wiec obecnie sun jest glownym linux-boxem.
[#5] Re: Oprogramowanie - nowości

@rzookol, post #4

W odpowiedzi na komentarz #4

lubię SUNy, bo dziewczyny z grupy mają problem skompilować swoje programiki na laborce
[#6] Re: Oprogramowanie - nowości

@rzookol, post #4

W odpowiedzi na komentarz #4

a jaki to ma konfig? Duzo takie uzywane kosztuje? To ty pod Linuxem czy pod Solarisem pracujesz?
[#7] Re: Oprogramowanie - nowości

@stOOsh, post #5

W odpowiedzi na komentarz #5

A Ty pewnie im pomagasz i pobierasz za to oplaty w jednej sluszej w tym przypadku walucie
[#8] Re: Oprogramowanie - nowości

@Brodek, post #6

W odpowiedzi na komentarz #6

2x Ultra sparc 200mhz i 256 mb ramu i tylko na linuxie, wygralismy z kolegą aukcję na allegro z 25 Sunami i dostała mi się Ultra i monitor (reszta sprzętu czeka na sprzedaż ale musimy posprawdzać i zainstalować systemy)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem