Komentowana treść: Nowe wersje klientów RC5
[#1] Re: Nowe wersje klientów RC5
A czy ktoś się jeszcze w to bawi ??

Szkoda proców na to?? precież to jest nie realne ukończyć ten projekt !! nie z tymi kompami !!

MOże coś nowego?? Dałem sobie siana z rc5 po 64 bitowym kodzie.

Teraz zatrudniam kompa do UD :) polecam
[#2] Re: Nowe wersje klientów RC5

Szkoda proców na to?? precież to jest nie realne ukończyć ten projekt !! nie z tymi kompami !!

MOże coś nowego?? Dałem sobie siana z rc5 po 64 bitowym kodzie.

Teraz zatrudniam kompa do UD :) polecam
[#3] Re: Nowe wersje klientów RC5
Archiwum dla OSX jest uszkodzone :( ale watpie zeby z nowym klientem było szybciej.
[#4] Re: Nowe wersje klientów RC5

@ChEsTeR_2, post #2

Bawi się. Procesor się jakoś bardziej od tego nie zużywa...A co do UD to proszę bardzo, ale chcę klienta pod MorphOS-a.
[#5] Re: Nowe wersje klientów RC5

@ChEsTeR_2, post #1

Zaczalem liczyc niedawno. Czy mnie to bawi? Nie wiem. Nie zostawiam kompa na na noc, nie przeszkadza to w MP3 ani w Quake to niech sie "cholerstwo" nie marnuje (603e). Moze na natywnych systemach (AOS4, MOS) na Classicu to bylby problem, ale na WarpOS nie widze roznicy. A dla wybrednych jest nawet opcja "puse" gdy sa jakies priorytety
[#6] Re: Nowe wersje klientów RC5

@Andrzej Drozd, post #5

Pod MOS-em klient ma priorytet -120 więc po prostu, gdy coś potrzebuje więcej mocy procesora, to zwalnia. Np. gdy pogrywam w Quake 2, dnetc zwalnia sobie z 10,7 Mkeys/s do około 5. Ale Quake chodzi tak samo bez względu na to czy dnetc pracuje, czy nie.
[#7] Re: Nowe wersje klientów RC5
Pokusił się ktoś o skompilowanie pod amisię fprime'a i utworzenie druzyny?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem