Komentowana treść: MySQL i SSH - to takie proste
[#1] Re: MySQL i SSH - to takie proste
DzieX za fajne arty . Teraz tylko pozostaje opis Apache`a na Amisie i nic mi juz wiecej do szczescia nie potrzeba :). Co do NapsaTerm, to jednak obstaje przy jabolowym MacSSH 68k (przedewszystkim ze wzgledu na obsluge SSH2).

Pozdrawiam i zycze milego dnia!

p.s. sorry, proba mikrofonu... ëóîôâűęď

[#2] Re: MySQL i SSH - to takie proste
Cytat z artka:

Polecam pracę wyłącznie na Amidze, bo wtedy szukamy rozwiązań problemów jedynie w systemie AmigaOS, w przeciwnym razie powoli i nieświadomie przesiadamy się na obcy system.

Święte słowa!

[#3] Re: MySQL i SSH - to takie proste

@MarX, post #1

MacSSH - to ten program w którym klawisze F1...F10 są dostepne ... z menu ?, dla mnie to wielka kaszana
[#4] Re: MySQL i SSH - to takie proste

@rzookol, post #3

Moim zdaniem program jest jak najbardziej OK (ja tam űadnych przykrych doôwiadczeď z nim nigdy nie miaîem ;)). Swojâ drogâ, istnieje w ogóle jakiô inny program kumajâcy SSH2 pod AmigaOS/MacOS ? Z chëciâ przetestuje

[#5] Re: MySQL i SSH - to takie proste

@MarX, post #4

a zwykła amigowa wersja openssh tego nie potrafi?
[#6] Re: MySQL i SSH - to takie proste

@rzookol, post #5

Z openssh jakoô nie mogîem sië dogadac, a MacSSH chodzi piknie.
[#7] Re: MySQL i SSH - to takie proste

@rzookol, post #5

Moze i potrafi ale amigowe konsole niezbyt sobie radza z nim.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem