Komentowana treść: James Pond 3 - Operation Starfish
[#1] Re: James Pond 3 - Operation Starfish
Wow! Nawet nie wiedzialem, ze jest trzecia czesc! A myslalem, ze wszystkie przeszedlem... :)
[#2] Re: James Pond 3 - Operation Starfish

@_arti, post #1

hehe...myśleli że zmienią jedną "literkę" to nie będą płacić praw autorskich.

Muszę przyznać że gierka jest super!
[#3] Re: James Pond 3 - Operation Starfish

@krismiszcz, post #2

E tam... W Half-Life 2 grafika jest super! ;)
[#4] Re: James Pond 3 - Operation Starfish
W Ponda nie miałem okazji jakoś zagrać ale recenzję oceniam na szóstkę z plusem, kawał dobrej roboty Sebastian.
[#5] Re: James Pond 3 - Operation Starfish

@Sylwester, post #4

W Ponda nie miałem okazji jakoś zagrać ale recenzję oceniam na szóstkę z plusem, kawał dobrej roboty Sebastian.

To polecam dwójeczkę w wersji na AGA. Trójka choc dobra, to już mi tak nie podeszła, a może zaczełem już wówczas wyrastać z platwormówek..

[#6] Re: James Pond 3 - Operation Starfish

@Mufa, post #5

Panie z platformowek to sie nie wyrasta :)... dlamnie to jest najfajniejszy gatunek "szpilów" w jakie mi bylo dane grac
[#7] Re: James Pond 3 - Operation Starfish

@jimiche, post #6

Panie z platformowek to sie nie wyrasta... dlamnie to jest najfajniejszy gatunek "szpilów" w jakie mi bylo dane grac

Być może masz rację, dobry platwormer powinien bawić ludzi z przedziału od lat 3 do lat 100. Nie twierdze też że wogóle nie grywam, czy też nie będę w przyszłości, grywał w platwormery. Jednak ten gatunek z absolutnego czuba przed kilkunastu laty dziś zeszedł na doły w moim rankingu. Wszystko zaczeło się bardzo dawno temu od gry Centurion, potem była Megalomania i genialni Settlersi. Wtedy wiedziałem na pewno że to strategie są najlepszymi grami na świecie. HoM&M III i Majesty które ukradły mi wiele tygodni z życiorysu już na AONE, tylko potwierdzają tę regułę. A platwormery, w zasadzie tylko Crash Bandicood 3 na PSX, był jedyną grą z tego gatunku który na dłużej przykuł moją uwagę w tym tysiącleciu.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem