Komentowana treść: TextEditor.mcc 15.15
[#1] Re: TextEditor.mcc 15.15
Testuje u siebie cały czas tą wersję, wraz z nową NList, i póki co nie mam żadnych problemów. Cisza. Nie hitują. ;)
[#2] Re: TextEditor.mcc 15.15

@MinisterQ, post #1

Czyżby w końcu stal się cud, bo na mosie też jeszcze żadnych hitów nie zobaczyłem, a z poprzednich wersji udało się na pare sposóbów wydusić ;)
[#3] Re: TextEditor.mcc 15.15

@MinisterQ, post #1

Może zapomniałeś włączyć, a następnie użyć undo/redo w AmiGG ? ;)

Poważnie mówiąc to nie sądze aby coś się w tym kierunku zmieniło, chociaż... może znajdę gdzieś starsze AmiGG i zrobię test.

Pozdr.
[#4] Re: TextEditor.mcc 15.15

@deez, post #3

A po co starszego szukać? Słicza w ikonie wystarczy przestawić. ;)

p.s tak, zapomniałem. ;)
[#5] Re: TextEditor.mcc 15.15

@MinisterQ, post #4

Dostępna jest już wersja 15.16.
[#6] Re: TextEditor.mcc 15.15

@MinisterQ, post #4

Fajnie, że jest taki słícz w ikonie tylko dobrze by było aby normalni użytkownicy AmiGG o nim wiedzieli, a nie tylko sam autor ;) .
[#7] Re: TextEditor.mcc 15.15

@deez, post #6

No bez jajec! Przecież ten słicz powstał ze względu na Twoją prośbę, w trakcie którejś rozmowy wyraźnie dałem do zrozumienia że on istnieje. ;)
[#8] Re: TextEditor.mcc 15.15

@MinisterQ, post #7

No bez jajec

Ojej Kto stracil jajca? :P
[#9] Re: TextEditor.mcc 15.15
czy tylko u mnie z ta nowa klasa świruje kursor? jak go przesuwam strzalkami to zostawia takie sliczne slady zaznaczonego tekstu za soba. bardzo wkuriwajace to jest.
[#10] Re: TextEditor.mcc 15.15

@MinisterQ, post #7

Ależ wszystko się zgadza, powiedz tylko jaki to ToolType, bo póki co jest to słicz - widmo.

[#11] Re: TextEditor.mcc 15.15

@deez, post #10

nie lepiej spac o takiej godzinie?
[#12] Re: TextEditor.mcc 15.15

@deez, post #10

UNDOREDO
[#13] Re: TextEditor.mcc 15.15

@Valwit, post #9

a jednak bug. jest nowa wersja juz, 15.16.
[#14] Re: TextEditor.mcc 15.15

@MinisterQ, post #12

Dziękuje.
[#15] Re: TextEditor.mcc 15.15

@rzookol, post #11

No właśnie, nie lepiej ? ;)
[#16] Re: TextEditor.mcc 15.15

@MinisterQ, post #4

Albo nie wiem jak wywołać błąd, albo u mnie jest wszystko w porządku.
Undo/Redo działa jak trzeba, hitów nie stwierdziłem. TextEditor v15.16
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem