Komentowana treść: Zgłoś błąd lub pomysł
[#1] Re: Zgłoś błąd lub pomysł
Co prawda nie jest to kolejny cud świata czy coś odkrywczego, buzzilli czy mantisa też nie pobije, ale jest to mały i mam nadzieje czytelny bugtracker.

Wszelkie uwagi, sugestie, etc. mile widziane.
[#2] Re: Zgłoś błąd lub pomysł
Ja ze swojej strony dodam, że jest to najlepsze miejsce na umieszczanie pomysłów, bądź bugraportów dla AmiGG - wiadomości przysyłane mi prywatnie odczytuję, ale ze względu na sklerozę mam tendencję do zapominania o nich...
[#3] Re: Zgłoś błąd lub pomysł
Skąd pomysł na bugtrackera na oficjalnej stronie? Zarówno grxmrx jak i MinisterQ jesteście raczej ogólno-dostępni (w taki czy inny sposób). Na pewno wiele osób nieoficjalnie zwracalo Wam uwagę lub chwaliło za Wasze produkty.

Czy debuglog (AmiGG) jest już niepotrzebny przy zauważonym błędzie?

Pozdrawiam
[#4] Re: Zgłoś błąd lub pomysł

@Prince, post #3

Skąd pomysł na bugtrackera na oficjalnej stronie?

Chodzi o to, by wszystkie zauważone błędy dotyczące danego projektu były w jednym, ogólnodostępnym miejscu. W moim przypadku to lekarstwo na sklerozę. ;) To że jesteśmy ogólnodostępni, jak to określiłeś - nic nie zmienia... O wiadomości z błędem na GG mozna zapomnieć, a na bugtrackerze będzie ją widać cały czas, przy każdej wizycie tam.

Czy debuglog (AmiGG) jest już niepotrzebny przy zauważonym błędzie?

Był, jest, i zawsze będzie potrzebny, to bardzo pomaga. Debuglog amigg swoją drogą, bugtracker swoją. Poza tym będzie możliwość (prawda grx?) wysyłania na bugtracker załączników...
[#5] Re: Zgłoś błąd lub pomysł

@MinisterQ, post #4

Co do załączników to mam w planach by dodać, już nawet robiłem próby. Jest jednak jeden problem - przy skorzystaniu z podglądu trzeba od nowa wybierać plik z dysku...
[#6] Re: Zgłoś błąd lub pomysł
Czy silniczek tego bugtrackera jest enginem autorskim kogoś z PPA czy jest może zapożyczony z jakiegoś GPL-owego systemu (jeśli 2ga opcja - to czy mogę dostać link?)?. THX.
[#7] Re: Zgłoś błąd lub pomysł

@Kokos, post #6

Autorski, wykorzystałem funkcje opisane na stronie php.net ;)
[#8] Re: Zgłoś błąd lub pomysł

@grxmrx, post #7

Zdolny chłopak. :D
[#9] Re: Zgłoś błąd lub pomysł
Brawo brawo.. bardzo dobry pomysł..

Myślć, że w przyszłości bćdć mógł z niego skorzystać...
[#10] Re: Zgłoś błąd lub pomysł

@MaaG^dA, post #9

Wystarczy jeden maail do grxa, albo nawet na gg. :) Zapraszamy wszystkich zainteresowanych.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem