Komentowana treść: OSinfo
[#1] Re: OSinfo
ta "profesjonalna praca webmastera" to bardzo ciezka ironia
[#2] Re: OSinfo

@Valwit, post #1

Chyba za mocno szukałeś drugiego dna. Oczwekiwałeś, że ktoś się będzie dla amibrałzerów męczył tak jak grxmrx przy PPA?
[#3] Re: OSinfo

@Valwit, post #1

Pokaż w takim razie jakąś naprawdę profesjonalną pracę webmastera ;)
[#4] Re: OSinfo

@MinisterQ, post #3

www.onet.pl
[#5] Re: OSinfo
A tak przy okazji, z innej beczki, aby uniknac nieporozumien:

Ten czlowiek z amigowych grup usenetowych (np. pl.comp.sys.amiga) o ksywie "Mario" (odgapil), to NIE ja! :P
[#6] Re: OSinfo

@Valwit, post #1

Czysty PHP-Fusion z gotowym Theme Infused.Zero wysiłku:D.Nie widze tam nawet żadnych modyfikacji.Identyczna skórka jest (dla zarejestrowanych użytkowników) na http://aros.ppa.pl

[#7] Re: OSinfo

@piter144, post #6

Witam!

Zdecydowałem się napisać małe sprostowanie. Strona rzeczywicie jest na php-fusion z theme Infused, autor newsa musiał nie zauważyć loga php-fusion chociaż jest ono w stopce.

Zdecydowałem użyć cms-a ponieważ chcieliśmy zacząć jak najprędzej i wystartowaliśmy z treścią. W miarę rozwoju serwisu chcemy także zmienić theme, poprostu nie było jeszcze na to czasu. Z drugiej strony w php-fusion 6.3 ma się zmienić sposób tworzenia skórek więc też jest to jakieś wytłumaczenie (w używaniu cmsa nie widzę nic złego, po co na nowo wymyślać koło :)

Ponieważ serwis z założenia ma przedstawiać systemy operacyjne z naciskiem na alternatywę, błędem byłoby pominąć tak dużą grupę jaką są fani Amigi i jej nowszych wcieleń. Stąd wzieła się nasza propozycja współpracy:)

Pomysł na serwis wziął się stąd, że praktycznie wszystkie serwisy informacyjne w Polsce mają problemy z zauważeniem czegoś poza Windows i linuksem (no czasami jeszcze BSD, MacOS X).

Pozdrawiam

And3mD

And3mD online - Polskie centrum Syllable

OSinfo

And3mD Commander

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem