Komentowana treść: MakeCD 3.2d beta 11
[#1] Re: MakeCD 3.2d beta 11
A już myślałem, że ten projekt umarł. Żeby jeszcze to GUI trochę unowocześnić...
[#2] Re: MakeCD 3.2d beta 11

@Marek Szyprowski, post #1

Mnie się GUI na Triton bardzo podoba, jedyna wada GUI to brak możliwości schowania okienka. Dobra mniejsza z GUI, mnie bardziej interesuje wypalanie DVD, którego w MakeCD pewnie jeszcze długo będzie brakować :(
[#3] Re: MakeCD 3.2d beta 11

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #2

Z oświadczenia Patricka Ohly wynika, że nigdy nie będzie - przynajmniej do czasu, gdy on zajmuje się źródłami. Co do tego, że źródła mógłby komuś przekazać lub wręcz uwolnić także nie radzi robić sobie nadziei.
[#4] Re: MakeCD 3.2d beta 11

@mailman, post #3

Nieciekawa decyzja, szczególnie, że (odziwo) nawet w Polsce nagrywarki DVD bardzo staniały...
[#5] Re: MakeCD 3.2d beta 11

@Mario, post #4

Dlatego powstał FryingPan i niedługo nowa, lepsza wersja :))
[#6] Re: MakeCD 3.2d beta 11

@Mario, post #4

Raczej Patrick Ohly zachowuje sie jak debil. I najsmieszniejsze jest to ze jezeli on niechce wspierac dvd to tylko dlatego ze zrobi on jeszcze jakas kosmetyke by zgarnac troche kasy, jak nic nie zarobi to oczywiscie bedzie wielka obraza bo nikt niechce takiego softu aaa on sie meczy.. pobluzga troche srodowisko amigowskie i odejdzie w typowo amigowskim stylu (wielka obraza:) ). I my oczywiscie potem bedziemy sluchac ze na amige nie powstaje, zaden soft bo nikt tego niechce kupowac (bo podobno wszyscy piraca oczywiscie ;) ). Prawda jest taka ze nikt nie bedzie chcial kupic programu ktory mu sprzetu nie obsluguje, a potem sa pretensje do srodowiska.
[#7] Re: MakeCD 3.2d beta 11

@jimiche, post #6

Jego program, jego wola. Trochę zbyt surowo go oceniasz nazywając debilem.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem