Komentowana treść: Szczęśliwego Nowego Roku 2006!
[#1] Re: Szczęśliwego Nowego Roku 2006!
Wszystkiego najlepszego w tym nowym 2006 roku, spełnenia marzeń , tych amigowych i nie tylko :D :D
[#2] Re: Szczęśliwego Nowego Roku 2006!
Ja rownierz chcialbym zlozyc wszstkim a przede wszystkim Redakcji PPA Wszystkiego Najlepszego z okazji Nowego Roku

Aby sie nam Amigi, Pegasosy oraz inne sprzeta na ktorym mozemy uzywac naszego ulubionego systemu trzymaly jak najdluzej.

[#3] Re: Szczęśliwego Nowego Roku 2006!
Podobno lepiej już było :D, ale co mi tam... Wszystkiego lepszego w Nowym.
[#4] Re: Szczęśliwego Nowego Roku 2006!
Wzajemnie wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku 2006!
[#5] Re: Szczęśliwego Nowego Roku 2006!
Ja również życzę redakcji oraz wszystkim pegamigowcom wszystkiego, co nie przyczyniloby sie do wiekszych podzialow
[#6] Re: Szczęśliwego Nowego Roku 2006!
NAjlepszego i dobranoc
[#7] Re: Szczęśliwego Nowego Roku 2006!

@Olo, post #1

olo ty masz obrazek dziwny , a oza tym to hny
[#8] Re: Szczęśliwego Nowego Roku 2006!

@franz, post #7

poza

[#9] Re: Szczęśliwego Nowego Roku 2006!

@franz, post #7

poza
[#10] Re: Szczęśliwego Nowego Roku 2006!

@franz, post #9

Zdrowia i spokoju i żebyśmy mogli sobie wszyscy razem za rok życzyć na PPA również wszystkiego dobrego :) I żebyśmy mieli jeszcze więcej powodów do radości z naszych Amig !!
[#11] Re: Szczęśliwego Nowego Roku 2006!
A wy jeszcze nie spicie...?
[#12] Re: Szczęśliwego Nowego Roku 2006!

@_arti, post #11

Z helikopterem w głowie ciężko zasnąć..... ;P
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem