Komentowana treść: Desert Racing of BarDos - demo - recenzja
[#1] Re: Desert Racing of BarDos - demo - recenzja
Cóż, sądząc po opisie to gra ma jedna zasadniczą wadę: powolność!

Nawet na 060 nie osiąga pełnej płynności a GFX nie przyspieszają grafiki...
[#2] Re: Desert Racing of BarDos - demo - recenzja

@Prince, post #1

Bo ani 060 ani amigowe karty graficzne to nie są jakieś wielkie demony prędkości...
[#3] Re: Desert Racing of BarDos - demo - recenzja
ktos wczesniej wspominal o tych "paru fps'ach",ale pomyslalem sobie, ze nie moze byc tal zle... wynika jednak z recenzji autora, ze faktycznie nie jest wesolo, no ale nic nie poradzimy. ja osobiscie bardzo sie ciesze, ze cos jeszcze wychodzi, cos fajnego nawet i na poziomie, inna sprawa, ze uzytkownicy 040, czy nawet 060 nie zagraja z "pelna" predkoscia i tak jak autor zauwarzyl, jest to jakby glownie dla emulatorow. czy wydawanie takich gier ma sens ? nie wiem.
[#4] Re: Desert Racing of BarDos - demo - recenzja
Właśnie sobie przypomniałem, że mam gdzieś Wipeout 2097, czas sobie pyknąć
[#5] Re: Desert Racing of BarDos - demo - recenzja

@cactoos, post #3

Tak, bo oprócz klasyków i emulatorów nic więcej przecież nie istnieje...
[#6] Re: Desert Racing of BarDos - demo - recenzja
U mnie sama gra nawet sie nie odpalila. Raz tylko jakas czolowka ktora smigala - z 1-4 klatki na sekunde na 040/40 + BVision. Dalem spokoj. Szkoda ze autor nie ma Amigi. Jakby mial, to by moze cos zoptymalizowawal/wycial jakies detale...lub poprostu zrobil wersje pod PPC. A tak...nawet nie mam szybkiego peceta pod WinUAE :P
[#7] Re: Desert Racing of BarDos - demo - recenzja

@Andrzej Drozd, post #6

Ja mam winuae, ale pc nie jest szybkie :) więc nawet jakbym tą grę uruchomił to na nic więcej jak 1-2fps nie liczę , a moja nie rozbudowana A1200 to już zupełnie inna sprawa. Widać gra była robiona na szybkie amigi z PPC albo winuae z szybkim pc...
[#8] Re: Desert Racing of BarDos - demo - recenzja

@ZigZag85, post #7

szybkie amigi z PPC albo winuae z szybkim pc...

Na "szybkich Amigach z PPC" (rozumiem przez to AmigaOne lub Pegasosa) działa tylko przez E-UAE i prędkość nie jest zadowalająca. Z kolei pod samo PowerPC nie ma wersji tej gry, więc pozostaje tylko ta ostatnia ewentualność. Niemniej, czekam na jakieś wrażenia osoby, która uruchomiła demo z łatką, ale pod kartą graficzną.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem