Komentowana treść: Ułatwienie dla SMBFS
[#1] Re: Ułatwienie dla SMBFS
A nikt już nie pamićta o pc2Ami ?? U mnie przez null-modem widzi partycje i FAT i NTFS
[#2] Re: Ułatwienie dla SMBFS

@elt, post #1

Czasy nullmodemow przemijaja....

[#3] Re: Ułatwienie dla SMBFS
A o co chodzi z szukaniem procesów?
[#4] Re: Ułatwienie dla SMBFS

@APair, post #3

Jesli uruchomiles smfs to wpakowal sie na pierwszy wolny proces. I by wylaczyc go potem trzeba bylo wpisac status potem pisac break i numer procesu - a tak tylko sobie 2x klikniesz :)

[#5] Re: Ułatwienie dla SMBFS

@11MASTEr, post #4

Mała ciekawa rzecz taki skrypt, ale jak używam winuae to nie mam problemu z dostępem do hd.
[#6] Re: Ułatwienie dla SMBFS

@ZigZag85, post #5

To nie o to chodzi... Samba i Tango wykorzystywane są do dostępu do zasobów dysków dwóch komputerów (Amiga i PC, czyli dwa różne dyski twarde) spiętych siecią, a nie emulowaną Amigą na pececie do jego dysku (czyli de facto jest to cały czas ten sam dysk).
[#7] Re: Ułatwienie dla SMBFS
qrcze nie widze ikonki do tego smbfsa, czyżby to png było?
[#8] Re: Ułatwienie dla SMBFS

@Fazior, post #7

He a co - sam sobie odpowiem. To jest png. Tyle ze u mnie nie dziala ten skrypt.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem