Komentowana treść: MOLK 0.7
[#1] Re: MOLK 0.7
Owce się cieszą z pingwina na motylu ;)
[#2] Re: MOLK 0.7

@Prince, post #1

raczej z jabłka na pingwinie ciągnionym przez motyla :D
[#3] Re: MOLK 0.7

@Fazior, post #2

Z tego co się orientuję, to motyl ma niewiele do roboty w tej spółce... ;)
[#4] Re: MOLK 0.7

@Kamul, post #3

nie, nie motyl, tylko taki śmieszny konik ze skrzydłami ;)
[#5] Re: MOLK 0.7

@Fazior, post #2

A może pegaz wiezie jabłko na pingwinie. A motylek dyskretnie wszystkim steruje
[#6] Re: MOLK 0.7

@SOE, post #5

Zbaranieć można!
[#7] Re: MOLK 0.7
PegXMac stracil racje bytu na moim dysku :)
[#8] Re: MOLK 0.7
wsparcie dla SFS?!

No ta, teraz juz jasne dlaczego poprzednia wersja nie chciala mi wystartowac. Bo ośmieliłem sie wbrew instrukcji zainstalowac MOSa na SFS :)

[#9] Re: MOLK 0.7

@R-Tea, post #8

MOS na FFS jest bez sensu. Na poczatku tak mialem zgodnie z instrukcja i poucinalo mi nazwy fontow.
[#10] Re: MOLK 0.7

@quaint, post #9

Instrukcja mowi ze na FFS ma byc jedynie partycja obrazami bootujacymi. O partycji systemowej nic nie wspomina.
[#11] Re: MOLK 0.7

@marcik, post #10

ta, ktora dostalem od efunzine mowi zeby zainstalowac obrazy botujace i system na tej samej partycji w ffs.
[#12] Re: MOLK 0.7

@quaint, post #11

Coz, to efunzine suxx w takim razie ;)
[#13] Re: MOLK 0.7

@quaint, post #11

@ quiant

ta, ktora dostalem od efunzine mowi zeby zainstalowac obrazy botujace i system na tej samej partycji w ffs.

Oryginalna mowi o osobnych partycjach FFS dla pliku boot.img i systemu. Ja mam wszystko razem na jednej partycji SFS, i dlatego MOLK wariuje.

Btw. czy moglby ktos wystawic mi gdzies zassana juz z p2p paczke z nowym MOLKiem? :)
[#14] Re: MOLK 0.7

@R-Tea, post #13

wiem, ze tak jest w oryginalnej, ale jak dostalem pegaza to zrobilem wszystko zgodniez ta polska instrukcja
[#15] Re: MOLK 0.7

@R-Tea, post #13

[#16] Re: MOLK 0.7

@quaint, post #15

dzięki wielkie! juz sie zasysa.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem