@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [,
post #35
Badziewie? Dlatego, że pojawiła się ikonka "My MorphOS", której nazwę można już sobie zmienić w preferencjach?
Nowy Ambient rozwala! Pod każdym względem. Przez ostatnie pół roku rozwinął się bardziej niż Workbench przez 10 lat. Zresztą co tu porównywać... to inny standard, inne czasy, inne maszyny.
Z klawiatury nie można odpalać programów? Że niby o co chodzi? Przecież nie ma na świecie wygodniejszej konsoli niż MOSowa.
Wolno wykonują się programy na 68k? No chyba mnie coś zaraz trafi. Przecież emulator jest cudowny! Skubany osiąga takie prędkości, że czasem nie chce mi się szukać natywnej wersji. :) Przyczep się do wszystkiego ale nie do jedynej idealnej rzeczy - emulatora. Nigdy mnie nie zawiódł - zarówno na P1 jak i P2.
Jakim Visage? Przecież tego się nie używa od 1995 roku. Matko! To działa na MOSie? Naprawdę wielki jest ten MOS. :) Nawet 10 lat temu ta przeglądarka mnie śmieszyła. Jak dać "poprzedni", jak obrócić, zeskalować, przełączyć na okno, przeglądnąć cały katalog... mógłbym jeszcze wymienić 50 opcji. Myślałem, że Visage nie działa na kartach graficznych. Przy ShowGirls używać czegoś takiego... To już wolałbym to co Ambient ma wbudowane. :)
W życiu nie wyłączałem trance. Nie miałem potrzeby. Po co?
Twój Pegasos musi być bardzo mocno "trefny". Od strony sprzętowej wszystko z nim w porządku?