Komentowana treść: VorbisTools 1.1.1
[#1] Re: VorbisTools 1.1.1
Już przez chwilkę myślałem, ze w końcu jakiś odtwarzacz OGG pod WOS powstał.
[#2] Re: VorbisTools 1.1.1

@Prince, post #1

Poczytaj to co nabazgralem o OGG na PPA, narazie tylko tyle mozna na OS3. W sumie nie jest zle, ale to i tak tragadia. W koncu moglby sie zabrac za to gosciu od AmigaAMPa...przeciez tak niewiele potrzeba :P

Tak czy inaczej Vorbis Tools to jest to, co Andrzej lubi najbardziej :P
Heh, ile ja juz sobie przerobilem plikow dzieki temu. Wiesz, nawet jak juz cos sciagam, to wole w OGG niz MP3. Z OGGa zawsze mozna zrobic przyjemnego łejwa i wypalic Audio. A MP3, to takie chropowate i przesterujace troche ;)
[#3] Re: VorbisTools 1.1.1

@Andrzej Drozd, post #2

Ha! Dodam jeszcze tez co musze. Przeciez wystarczy skompilowac wtyczke AmiNetRadio pod WOSa. No Panowie, jak na MOSie dziala (na Classicu z biednym 603), to na WOSie tez pojdzie. Tylko skompilowac. Wiem ze ten ktos nie ma sprzetu. Ale jest ktos, kto moze to potestowac :D

Ostatnia edycja: 19.05.06 23:44:55
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem