Komentowana treść: Martyn Brown - wywiad
[#1] Re: Martyn Brown - wywiad
No i się prawie poryczałem ze wzruszenia. Ech, po co ja się tego angielskiego uczę... Teraz prawie rozumiem i prawie płaczę. ;) Strach pomyśleć co będzie jak się bardziej nauczę. :D Szkoda, że dzisiaj nie można połączyć pracy z Amigą. Na pewno sto razy bardziej wolałbym robić grę na Amigę niż na cokolwiek innego. Zupełnie inna motywacja... Niestety tamte czasu już nie wrócą. :(

A jeżeli chodzi o Team17 to brat mi mówił, że ostatnio u nich w firmie spotkał gostka, którego jednym z punktów w CV była grafika do "Alien Breed" (nie pamiętam czy 2D czy 3D). Jaki ten świat malusi. :)
[#2] Re: Martyn Brown - wywiad

@MDW, post #1

Caro spotkał Rico Holmesa? Nie wierzę. Podpytaj go dokładnie. Może jakiś wywiadzik z nim uda mu się skręcić dla nas ;)
[#3] Re: Martyn Brown - wywiad

@mailman, post #2

Dokładnie nie wiem. W Eurocomie (Derby/Anglia) pracuje około 250 osób, a bez doświadczenia raczej nie przyjmują. Tak więc to całkiem możliwe, że jest tam ktoś kto kiedyś robił coś dla Amigi. Nie wiem czy Caro go widział czy tylko widział jego CV. Podobno tam często się spotyka kogoś kto ma amigowe akcenty w swojej karierze. :) Zapytam go dokładniej.
[#4] Re: Martyn Brown - wywiad
Uwielbiam ten portal. :) Ale wywiad mógłby być lepiej poprowadzony. Można było zadać dużo ciekawszse pytania...
[#5] Re: Martyn Brown - wywiad

@Kokos, post #4

Mam podobnie zdanie. Pytania są za płytkie, a autor po prostu nie pociągnął go za język. Mógł niektóre odpowiedzi Martyna rozwinąć lub zadać pytania do nich. Widać po prostu, że miał szablonik i leciał...
[#6] Re: Martyn Brown - wywiad
hehe, za pare lat, krotko przed premiera os4, beda pewnie wywiady z kims kto kiedys mial amige a juz nie ma, ale jeszcze pamieta ze mial :)
[#7] Re: Martyn Brown - wywiad

@Valwit, post #6

a gdzy dzień później wyjdzie MOS 1.5 to będzie wywiad, że hoho!
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem