Komentowana treść: Biedronka Zuzia
[#1] Re: Biedronka Zuzia
"przekleta gra"...teraz to dzieciaki okupuja Pegaza, a ja sie nudze ;)
[#2] Re: Biedronka Zuzia

@noowy, post #1

a było się chwalić dzieciom? ;)
moja córka o niczym nie wie i grzecznie śpi (mam nadzieję) :)
[#3] Re: Biedronka Zuzia

@wali7, post #2

Nie bój, nie bój. Wstanie rano, zajrzy na PPA i przepadłeś ;)
[#4] Re: Biedronka Zuzia

@mailman, post #3

strzeżcie dzieci przez portalem ojca redaktora sprawiedliwego :D

ps. fajna gra, najbardzie podobaly mi się plansza z samymi grzybkami, jeśli można coś zasugerować to może by wprowadzić jakiś ruch przedmiotów (np. mała zmiana wielkości). Zawsze jak coś co się rusza to bardziej przykuwa uwagę.

Ostatnia edycja: 09.10.06 22:28:07
[#5] Re: Biedronka Zuzia

@wali7, post #2

hehe, teraz jest noc....spia, to ja teraz zasiade :P
[#6] Re: Biedronka Zuzia

@rzookol, post #4

ps. fajna gra, najbardzie podobaly mi się plansza z samymi grzybkami, jeśli można coś zasugerować to może by wprowadzić jakiś ruch przedmiotów (np. mała zmiana wielkości). Zawsze jak coś co się rusza to bardziej przykuwa uwagę.

Właściwie kod gry ma już zaprogramowaną taką funkcjonalność (zresztą i wiele innych) i jest to raczej kwestia domalownia po kilka klatek do przedmiotów ... ale to dalej by opuźniło premiere gierki ... a tak dzieciaki już mogą sobie w nią popykać :)
Bardziej urozmaicona i trudniejsza będzie na pewno następna cześc biedronki Zuzi do której już jest gotowy wstępny projekt
[#7] Re: Biedronka Zuzia

@Rafael/ARMO, post #6

dzieki bardzo, sam sprawdze jak wroce do domu.
[#8] Re: Biedronka Zuzia

@Rafael/ARMO, post #6

Czy jakieś shoty z tej gry ktoś popełni? A może nawet recenzję?
[#9] Re: Biedronka Zuzia

@mailman, post #8

Shoty sa na stronie w dziale Projects :)

Dokladny link to:
http://www.tdolphin.org/projects.php#biedronka

Ostatnia edycja: 10.10.06 11:45:37
[#10] Re: Biedronka Zuzia

@Rafael/ARMO, post #9

chcemy wiecej! chcemy wiecej! (w pracy siedze i nie moge obejrzec narazie jak gra wyglada)
[#11] Re: Biedronka Zuzia

@mailman, post #8

A może nawet recenzję?

Jak mi ruszy na MOS PUP, to... :)
[#12] Re: Biedronka Zuzia
A czy ta gra nie jest czasem sponsorowana przez określoną sieć sklepów, które przy odrobinie dobrej woli można nazwać spożywczymi?
[#13] Re: Biedronka Zuzia

@Grzegorz Kraszewski, post #12

A czy ta gra nie jest czasem sponsorowana przez określoną sieć sklepów, które przy odrobinie dobrej woli można nazwać spożywczymi?

Nie, nie jest

Ostatnia edycja: 10.10.06 13:32:47
[#14] Re: Biedronka Zuzia
Teraz to będzie wysyp młodych Amigantów :).
[#15] Re: Biedronka Zuzia

@Malin, post #14

Amigant czy mofce!? Oto jest pytanie ;)
[#16] Re: Biedronka Zuzia

@grxmrx, post #15

ja nie rozróżniam, a Ty ??
[#17] Re: Biedronka Zuzia

@rzookol, post #16

hehehe i jak w reklamie "a skoro nie wida różnicy, to po co
przepłacać" :P
[#18] Re: Biedronka Zuzia

@rzookol, post #16

ja nie rozróżniam, a Ty ??

Różnica jest niewielka ale jednak jest. Obie grupy mają bzika na punkcie czegoś bardzo niepraktycznego i obie grupy są bardzo kłótliwe. Różnica polega na tym, że jedna z grup ma dużo mniejsze poczucie humoru od drugiej i zupełnie nie potrafi się z siebie śmiać. ;) Kto zgadnie która jest która? :)
[#19] Re: Biedronka Zuzia

@MDW, post #18

Strzelam - masz na myśli PO i PIS?! ;)
[#20] Re: Biedronka Zuzia
A "Żabka Zuzia" też jest w planie?
[#21] Re: Biedronka Zuzia

@Andrzej Drozd, post #11

Gra bez problemu dziala na MOS PUP. Fajna zabawa dla dzieci do lat 5.
Na szescie tez jestem dzieciakiem (chociaz juz bardzo duzym) i pogram w nia troche :)
[#22] Re: Biedronka Zuzia

@Andrzej Drozd, post #21

Fajnie że działa na MOS PUP, bo gierka była tylko sprawdzana na PEG1 z G3/600 i PEG2 G4/1000.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem