Komentowana treść: Spadek AmigaOS/PPC w OGR25
[#1] Re: Spadek AmigaOS/PPC w OGR25
Mój pierwszy komentarz pisany na tym portalu przy urzyciu komputera AMIGA

Benedykt
[#2] Re: Spadek AmigaOS/PPC w OGR25
Nic dziwnego... Co by nie mowic o poprzednich prockach firmy Intel to Core 2 Duo daje rade.
[#3] Re: Spadek AmigaOS/PPC w OGR25
heh widac macowce w stanach bawia sie juz ps3
[#4] Re: Spadek AmigaOS/PPC w OGR25

@Benedykt Dziubałtowski, post #1

@ Benedykt Dziubałtowski
Mój pierwszy komentarz pisany na tym portalu przy urzyciu komputera AMIGA

I jak wrażenia?
Wcześniej nie miałeś Amigi?
[#5] Re: Spadek AmigaOS/PPC w OGR25
MacOS/x86 właśnie przegonił AmigaOS/PPC

Eeee tam, nie ma się co martwić, przecież Distributed Amiga jest na trzecim miejscu w OGR-25, a makowce na dziewiątym dopiero.
[#6] Re: Spadek AmigaOS/PPC w OGR25

@R-Tea, post #5

Mniej niż 10% tego wyniku to Amigi, reszta to Amigowcy na klonach w domu i pracy
[#7] Re: Spadek AmigaOS/PPC w OGR25

@R-Tea, post #4

Amigę mam od dawna jednak dopiero niedawno miałem możliwość podpięcia jej do neta oraz rozpracowania tego IBROWSE :)

AMIGA RULEZ!!!!!!!!!

a wrażenia no có(u)ż jako takie jak sie mam 640x480 x 32 kolory :P

Benedykt
[#8] Re: Spadek AmigaOS/PPC w OGR25

@Benedykt Dziubałtowski, post #7

> reszta to Amigowcy na klonach w domu i pracy

Albo znajomi amigowcow, ktorym to okazyjnie sie windowsa stawialo dodajac gratis dnetc jako hidden service

> jako takie jak sie mam 640x480 x 32 kolory

Jak ja bym tak chcial... to bylo cos OK
[#9] Re: Spadek AmigaOS/PPC w OGR25

@_arti, post #8

u mnie na uczelni kiedys dwie sale liczyly na moje konto:)
[#10] Re: Spadek AmigaOS/PPC w OGR25

@_arti, post #8

@ _arti
Albo znajomi amigowcow, ktorym to okazyjnie sie windowsa stawialo dodajac gratis dnetc jako hidden service

plis, napisz mi na priva krótki instruktaż jak zrobić ten hidden service na windowsie, to ustawię to w pracy, bo na dzień dzisiejszy dnetc tam chodzi tylko gdy jestem w pracy :)

@ quaint
u mnie na uczelni kiedys dwie sale liczyly na moje konto

hehe... dobrze. i tak trzymać.
[#11] Re: Spadek AmigaOS/PPC w OGR25

@R-Tea, post #10

@ quaint
u mnie na uczelni kiedys dwie sale liczyly na moje konto

hehe... dobrze. i tak trzymać.

Niby dobrze i fajnie, i tez tak kiedys robilem, ale niezgodne z regulaminem i moze prowadzic do uniewaznienia przeliczonych blokow. Jest taki punkt, ze nalezy miec zgode wlascicieli kompow na instalacje dnetc.
A co do hidden to w konfigu jest gdzies taka opcja run type, czy cus albo sie odpalalo z parametrem "-hide" - juz teraz nie pamietam - dawno nie bawilem sie w dnetc.

Ostatnia edycja: 01.12.06 22:13:35
[#12] Re: Spadek AmigaOS/PPC w OGR25

@R-Tea, post #10

Jest odpowiednia opcja przy instalacji dnetc na windows (run as hidden service).
[#13] Re: Spadek AmigaOS/PPC w OGR25

@_arti, post #12

@ _arti
@ Masta Krishna

Teraz widzę, że w MOSowej wersji w konfigu jest takie coś: 9) Run detached/disable all screen output ? (quiet mode)
To w windowsowej wersji też pewnie jest.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem