Komentowana treść: Bartłomiej "Voyager" Dramczyk - wywiad
[#31] Re: Bartłomiej "Voyager" Dramczyk - wywiad

@Kokos, post #30

Kopalny, to ty???
[#32] Re: Bartłomiej "Voyager" Dramczyk - wywiad

@koodlaty, post #31

Kopalny to mój ojciec!
[#33] Re: Bartłomiej "Voyager" Dramczyk - wywiad

@Kokos, post #32

Borek raczej:)
[#34] Re: Bartłomiej "Voyager" Dramczyk - wywiad

@voyager, post #29

lol, ty zyjesz:P
[#35] Re: Bartłomiej "Voyager" Dramczyk - wywiad

@Kokos, post #30

Ja natomiast na C&A. Pamiętam, jak w jednym numerze była chyba wtopa ze zdjęciem Voyagera, chociaż mogę się mylić. Było tam coś takiego, siedział człowiek z "zębami na wierzchu" przed A1200 i komentarz do foto : "Voyager po obejrzeniu setki dem", ale jak pamiętam wygląd Voyagera, to z tym foto się raczej nie zgadzało...
Wywiad bardzo przyjemny.
[#36] Re: Bartłomiej "Voyager" Dramczyk - wywiad

@Dave, post #35

Też wychowałem się na C%A, fantastyczna gazetka, pamiętam że mocno przeżyłem jej upadek Mam prawie wszystkie numery.

Wywiad bardzo fajny i pełen pozytywnych wibracji OK
[#37] Re: Bartłomiej "Voyager" Dramczyk - wywiad

@Dave, post #35

Ostatni numer 10/95 :) Chyba raport z któregoś Intel Outside.
[#38] Re: Bartłomiej "Voyager" Dramczyk - wywiad

@zyga64, post #37

O ile pamietam to i zdjecie i podpis byly wlasciwe - Sunday Driver po obejrzeniu 1000 dem czy cos w tym stylu.
[#39] Re: Bartłomiej "Voyager" Dramczyk - wywiad

@voyager, post #25

Co do DOSkonałego OSa: tak się składa, że po C64 nabyłem A1200 i kilka miechów po tym wydarzeniu zetknąłem się z MS-DOS na informatyce w LO. Przez te kilka (3-4) miesięcy amigowania już trochę posiedziałem w CLI ;) i nie mogłem zrozumieć ograniczoności MSDOS - semigrafika zamiast normalnych okienek, brak przełączanie się między ekranami, myszka bez żadnych kombinacji, możliwość odpalania wielu programów na raz i pisania w wielu konsolach - przy AmiDOS MSDOS biednie wyglądał
[#40] Re: Bartłomiej "Voyager" Dramczyk - wywiad

@MikeN, post #39

Pozwolę sobie przypomnieć popularne żarty: MS-DOS - Mistrzowski Sposób Dobijania Operatorów Sprzętu. Windows - Wielce Interesująca Nakładka Doskonale Opóźniająca Wszelkie Sprawy. Warto zauważyć że ten drugi nadal pozostaje aktualny, z tym, że Windows nie jest już oczywiście nakładką na DOS-a.
[#41] Re: Bartłomiej "Voyager" Dramczyk - wywiad

@koodlaty, post #1

Czy da się przeczytać ten wywiad ?

Po kliknięciu w link mam przekierowanie na:

https://www.ppa.pl/aktualnosci/nowe-wersje-vbcc.html

?
[#42] Re: Bartłomiej "Voyager" Dramczyk - wywiad

@Hubez, post #41

Tak, tutaj jest wywiad.
Link poprawię.

Artykuł można znaleźć w wyszukiwarce w zakładce artykuły.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem