Komentowana treść: Cubic IDE - wakacyjna promocja
[#1] Re: Cubic IDE - wakacyjna promocja
Oferta aktualna do wyczerpania zapasów.

a ja myslalem ze ten program jest rozsylany przez siec
[#2] Re: Cubic IDE - wakacyjna promocja

@rzookol, post #1

Gdybyś zadał sobie trochę trudu i zajrzał na stronę Cubic IDE, zobaczyłbyś, że produkt rozsyłany jest na płycie kompaktowej :D
[#3] Re: Cubic IDE - wakacyjna promocja

@mailman, post #2

pomysł
aaa, :)
[#4] Re: Cubic IDE - wakacyjna promocja

@rzookol, post #1

a ja myslalem ze ten program jest rozsylany przez siec

Program jest na płycie z nadrukiem zapakowanej w bardzo sympatyczne plastikowe pudełeczko też z nadrukami. Na pudełeczku jest numer seryjny kopii i imię+nazwisko osoby, która kupiła kopię. To wszystko bardzo ładnie (jak na dzisiejesze amigowe warunki) wygląda i działa. Instaluje się bardzo długo (wersja full - ta droższa) ale później naprawdę działa i od razu jest gotowe do zabawy. Pudełeczko ładnie wygląda na pułce, a ikona programu na panelu Ambienta. Więcej nie testowałem. :)
[#5] Re: Cubic IDE - wakacyjna promocja

@MDW, post #4

Kupiłeś, żeby postawić na "pułce"?
[#6] Re: Cubic IDE - wakacyjna promocja
Proszę o kontakt osoby, które dysponują kontem na PayPalu i mogły by zrealizować tą transakcję (oczywiście otrzymując wcześniej pieniądze przelewem na konto).
[#7] Re: Cubic IDE - wakacyjna promocja

@Mario, post #6

Ja mam, chociaż jeszcze nie używałem. Ale jest zweryfikowane.
[#8] Re: Cubic IDE - wakacyjna promocja

@Fei, post #7

Byłbyś w stanie zrobić coś takiego?
Jeśli tak, to podeślij mi na maila swój numer konta i kwotę jaką mam wpłacić w złotówkach za "CubicIDE "Holiday Price" 1 x CD-ROM". Ja podam Ci wtedy adres i nazwisko na jaki byś zamówił kopię (bo z tego co widzę przebiega to tak, że osoba mająca konto na PayPalu wpisuje te dane...).
[#9] Re: Cubic IDE - wakacyjna promocja

@Mario, post #8

Kosztowałoby to 220 zł. Jest jednak problem, że płatnik jest odbiorcą licencji, więc byłaby na mnie. Dogadaj się z autorem pakietu, żeby wystawił licencję na Ciebie.
[#10] Re: Cubic IDE - wakacyjna promocja

@Fei, post #9

A może po prostu napisałbyś autorowi, że robisz komuś prezent i spytał jak to zrobić? To by wyglądało mniej... kombinatorycznie, niż gdybym ja napisał do autora (szczególnie, że to i tak nie dla mnie, a dla innej osoby, która ma ograniczony dostęp do internetu). ;)

Ostatnia edycja: 27.06.07 20:30:38
[#11] Re: Cubic IDE - wakacyjna promocja

@Mario, post #10

Dlaczego mam kłamać? Chcesz to załatwiaj, to Tobie zależy...
[#12] Re: Cubic IDE - wakacyjna promocja

@Fei, post #5

Jaaaaa pier...niczę! Pierwszy raz w życiu zrobiłem orta w komentarzu. :) Gwarantuję, że na kilka tysięcy bzdur jakie wypociłem na różnych portalach i drugi kilka tysięcy na IRCu nigdy nie walnąłem orta. Jak przeczytałem odpowiedź którą napisałeś to nie wiedziałem o co chodzi i czego się czepiasz. Ja przecież nie mogłem napisać tak tego wyrazu. Już pisałem komentarz aż... coś mnie ruszyło i zerknąłem na to co napisałem. No i oczom nie wierzę. Ale siara. :D Na edycję komentarza za późno... Idę się spalić. ;)

A co do zastosowanie CubicIDE to... tak. Na to wygląda, że po to kupiłem. :) Jakoś nie ma kiedy. Chociaż nie do końca - jak coś piszę ręcznie w HTMLu (np. taką jedną śmieszną stronę) to właśnie w CubicIDE. Jakoś się przyzwyczaiłem. Na inne zastosowania amigowe (C/C++) jakoś nie ma czasu. A ostatnio i coraz mniej ochoty jest na to. :(

---po jakimś czasie---

Męczy mnie ten ort. Ma ktoś może pomysł na to jak zmazać tę plamę na honorze? Przecież to mnie zabije. ;)

Ostatnia edycja: 27.06.07 21:58:35
[#13] Re: Cubic IDE - wakacyjna promocja

@Mario, post #8

Nie ma potrzeby kłamać. Za mnie też płacił ktoś inny. Po prostu normalnie napisałem "Cubicowi", że ja kupuję i żeby na mój adres wysłał ale że kasa przyjdzie od kogoś innego (podałem od kogo). Ten kto wpłacał też napisał, że płaci za moją kopię. "Pan Cubic" nie robił żadnych problemów.
[#14] Re: Cubic IDE - wakacyjna promocja

@MDW, post #12

Napisz, ze to zlosliwy moderator zmienil ten wyraz na blednie napisany. I bedziesz czysty

Ostatnia edycja: 27.06.07 23:16:05
[#15] Re: Cubic IDE - wakacyjna promocja

@MDW, post #12

Ma ktoś może pomysł na to jak zmazać tę plamę na honorze? Przecież to mnie zabije.

Wykorzystanie cubica do napisania kilku programow w c/c++ pod mosa powinno byc wystarczajace
[#16] Re: Cubic IDE - wakacyjna promocja

@marcik, post #15

No i co zrobiłeś?
Teraz MDW znowu sie przez miesiąc nie będzie odzywać.
;)
[#17] Re: Cubic IDE - wakacyjna promocja

@MDW, post #13

OK, zamailuję i dam znać.
[#18] Re: Cubic IDE - wakacyjna promocja

@Mario, post #17

Jest już odpowiedź:
Zamawiając produkt przez PayPal-a można określić adres, gdzie go dostarczyć. Autor nakazał też wysłać na wszelki wypadek oddzielny e-mail z danymi na kogo wystawić licencję, aby wszystko było jasne (co oczywiście bym uczynił).

Czyli: opcja wpisywania innych danych adresowych gdzieś tam musi być. Proszę, skontaktuj się ze mną mailowo, Fei, podając numer konta, jeśli jeszcze się nie zniechęciłeś. ;)

Ostatnia edycja: 28.06.07 13:09:27
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem