[#58]
Re: Nowości w eFUNZINe - AmigaOS 4.0 i Minimig
@arti4-92,
post #56
Myślę, że ktoś zaprezentuje system w działaniu podczas jakiejś imprezy i zrobi "filmik-relację". Wtedy będziesz mógł go sobie obejrzeć np. YouTube i po sprawie. Kierując się Twoją logiką, zanim pójdę do kina, mam ściagnąć najpierw film, a gdy uznam, że był "ok.", to dopiero pójść do kina. (Celowo dobrałem tak mocno przejaskrawiony przykład, żeby dać do zrozumienia, że takie podejście do tematu odstrasza jakiekolwiek firmy, które chciałyby np. wydać stare hity (np. z PC lub innych platform) w wersjach na amigę. Oni też mogą i zapewne czytają takie wywody, nim podejmą jakieś konkretne działania. Dlaczego tak sądzę? Wystarczyło, że na PPA ktos wpadł na pomysł banery (moim zdaniem niezły), który miał zachęcić twórców MOS-a do wydania go w takiej postaci w jakiej jest, a już na eXecu można poczytać, że ludzie robiący go (baner), nienawidzą tego systemu, nie wierzą w niego itd. To dobitnie pokazuje, że zawsze znajdzie się ktoś, kto może zbyt dosłownie i niekoniecznie trafnie odebrać nasze wypowiedzi na forum. Może więc lepiej nie szczycić się tym, że ja robię coś, co większość nie akceptuje.

:P