Komentowana treść: OWB 2.9 korzysta z Cairo
[#1] Re: OWB 2.9 korzysta z Cairo
Wydaje mi się, że powinno być "to zrezygnowanie", a jest "do".

Szkoda, że nie ma nowszej wersji SFS, autor albo uważa, że ostatnia wersja jest finalną albo zapomniał o innych projektach.
Choć w sumie teraz SFSowi 68k nic nie brakuje...
[#2] Re: OWB 2.9 korzysta z Cairo

@11MASTEr, post #1

ja uzywam jeszcze starszej wersji SFS od tej na stronie i nie ma problemu. autor napisal nowy filesystem JXFS, napisal tez patch 64 bit na dos.library 68k dla SFS2
[#3] Re: OWB 2.9 korzysta z Cairo
No to klasykowcy czekaja teraz na Sputnika Marcika. ;)
[#4] Re: OWB 2.9 korzysta z Cairo
BRAWO BRAWO to teraz tylko garstka ludzi będzie mogla dalej śledzić rozwój programu.

Swoją drogą pisanie programów na TYLKO na os4.1, ktory jak wiadomo istnieje tylko dla One'ki to chyba przesada. Bo ilu jest uzytkownikow tego komputera????????
[#5] Re: OWB 2.9 korzysta z Cairo

@stebel, post #4

Ja przypuszczam ze autor jeszcze wypusci jakas wersje dla AOS4. Przypuszczam tez ze moze to byc juz niestety komercyjne posuniecie. "Zaczekamy", zobaczymy. Obym sie mylil.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem