@Kamul, post #46
Co z tego, że kupisz znacznie taniej wszędobylskiego peceta czy macamini, skoro na tym nie poużywasz OS4?
@Daclaw, post #51
SAM jest na PPC i takie nawiązanie do korzeni w zupełności wystarczy.
@GumBoy, post #67
@DRACOX, post #37
@Fazior, post #70
Łel, tak czytam Twoje wypowiedzi od dluzszego czasu , zachodze w glowe i za cholere nie moge wpasc na to dlaczego udzielasz sie na amiportalach
To jest hobby, wszyscy sobie zdaja sprawe z tego ze oprogramowania na amisystemy nie ma, ze sprzet drogi i nedzny,
ale wszystkich tu zebranych chyba to bawi skoro kupuja,
A Ty starasz sie za wszelka cene udowodnic ze mozna taniej i lepiej na sprzecie z marketu.
Pewnie ze mozna, chyba nie ma takiej osoby na tym, tudziez "sasiednim" portalu ktora smialaby twierdzic inaczej,
@GumBoy, post #72
@GumBoy, post #67
@GumBoy, post #72
@reactor, post #73
A Ty, jako oswiecony, wziales sobie za cel uswiadomienie, tych tak wielu nieswiadomych.
Nie rozumiesz, ze na tym polega nasza zabawa, ze chcemy sie poscigac tymi rowerami dla samego wyscigu. Nie meta tu jest sensem a udzial.
@Hugen, post #75
Polemizowałbym.
I pamiętaj "rulezowcy" jak to powiadasz może mają taką religię a religie są czasami niebezpieczne i wtedy możesz zostać ukamienowany według islamskiej zasady: pierwszy kamień nie w głowę, żeby nie stracił od razu przytomności i czuł ból.
@Kamul, post #74
Ani porywające, ani negatywnie szokujące.
Z każdym ami-systemem trochę tak jest.
Z obiektywnego punktu widzenia wcale nie musi być to rzecz najtańsza, najładniejsza, napraktyczniejsza czy też najbardziej dochodowa.
@GumBoy, post #77
@GumBoy, post #78
@GumBoy, post #68
@Hugen, post #80
Czy Ty musisz każdą dyskusję sprowadzać do takiego poziomu.
Człowieku - jeśli taka była jego religia, czemu nie.
@Daclaw, post #81
Mi taka opcja pasuje, bo pozwala zakończyć toczący od dawna nasze środowisko spór o AMIGOWOŚĆ.
@GumBoy, post #83
@Hugen, post #87
Ja wdeptuje jak już nie mogę tych Twoich wypocin czytać a widzę, że już nie tylko ja.
Swoją drogą, na mac'owym portalu gość łżący na maca bana by się szybko doczekał,
szkoda, że PPA jest aż tak tolerancyjnym portalem.