Komentowana treść: AmigaAMP 2.20
[#1] Re: AmigaAMP 2.20
A mi się marzy aktualizacja Song Playera :/
[#2] Re: AmigaAMP 2.20
Swietny program do MP3 i radia MP3. Jezeli mamy zamiar uzywac wlasnie muzy/radia w MP3, to ten program jest najlepszy.
[#3] Re: AmigaAMP 2.20
Fajnie... Tylko dlaczego to ciągle jest TYLKO mp3? Dawno minęły czasy w których moduły odtwarzało się tym, mp3 tym, midi tym, GIF-y pokazywało się ShowGIF, JPEG-i ViewJPEG, a coś jeszcze innego czymś jeszcze innym. Ja mam się nie zastanawiać w jakim formacie co jest. Po prostu używać trzech programów do odtwarzania dźwięku, pokazywania obrazków i odtwarzania animacji/filmów. Czyli u mnie: AmiNetRadio (prawie wystarcza), ShowGirls (spokojnie sytka), MPlayer (bez problemu wystarcza). Jeszcze do radia używam czasem AmiNetRadio a czasem RadioScript (czyli właściwie też MPlayer).
[#4] Re: AmigaAMP 2.20

@MDW, post #3

Wiesz, bo AmigaAMP jest dla stabilnosci i niestety tylko MP3, natomiast ANR lub TuneNet, sa do szukania klopotow (zwieszek tudziez grim reaperow). :P
[#5] Re: AmigaAMP 2.20

@Andrzej Drozd, post #4

Jeszcze mi się nie zdarzyło żeby ANR mi się powiesił.
[#6] Re: AmigaAMP 2.20

@Andrzej Drozd, post #4

Mnie też na AmidzeClassic ANR wkurzał. Pod MorphOS nie przypominam sobie zwiechy ANR. Przynajmniej tego nowego juz z nowym GUI.
[#7] Re: AmigaAMP 2.20

@MDW, post #6

U mnie też ANR jest stabilny jak skała... natomiast AmigaAMP nienajlepiej wspominam (od strony stabilności). Całkiem prawdopodobne, ze to juz teraz zupełnie inny program, bo od dobrych paru latach omijałem go szerokim łukiem. Może sprawdzę go z czystej ciekawości? (chociaż idę o zakład, że pozycja ANR w moim ambientowym toolbarze pozostanie nienaruszona :) )
[#8] Re: AmigaAMP 2.20

@R-Tea, post #1

A mi się marzy aktualizacja Prayera2 :/
[#9] Re: AmigaAMP 2.20

@MDW, post #3

MDW jednak Acryl ma racje :) Maruda jestes :P

czemu np fiatem 126 p nie da sie przewiesc konteneru ?? przeciez juz TIRY woza je ???
[#10] Re: AmigaAMP 2.20

@R-Tea, post #1

Mnie też..., chociaż cieszy aktualizacja każdego amigowego programu do odtwarznia muzyki ;)
[#11] Re: AmigaAMP 2.20

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #8

Przypomina mi się jak bodajrze na lamach ACSu zdemaskowalismy "autorke" Prayera - na sieci krazyly zdjecia rozneglizowanej pani z pliku "author.jpg" ;) Ale poza tym program byl naprawde swietny.
[#12] Re: AmigaAMP 2.20

@HOŁDYS, post #9

Ale ja przecież nie wymagam wyczynu, który można porównać z przewozem kontenerów przy pomocy Malucha. Jakoś SongPlayer na tej samej AmidzeClassic może odtwarzać OGG i MP3, a AmigaAMP nie może. Tak więc porównanie z Maluchem nie jest trafione. To nie brak możliwości czyli po prostu nie ma komu tego zrobić.

Poza tym takie odtwarzacze są na ami-systemach, mam je i niczego od AmigaAMP nie chcę. Po prostu dziwi mnie to, że skoro AmigaAMP się rozwija to dlaczego stojąc w miejscu? Generalnie mi ten program wisi, bo ma 5% możliwości AmiNetRadio.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem