Komentowana treść: Strona MorphOS Developer Connection znika z sieci
[#1] Re: Strona MorphOS Developer Connection znika z sieci
Wiekszość zgromadzonych na niej plików ma być dostępnych z oficjalnej strony MorphOS Team bez konieczności rejestracji.
No wreszcie OK
[#2] Re: Strona MorphOS Developer Connection znika z sieci
Tylko ciekawe kiedy pojawia sie pliki. :)
[#3] Re: Strona MorphOS Developer Connection znika z sieci
Traktowanie developerów jest dość niepoważne, SDK powinno się pojawić dawno temu, dobrze ze chociaż includy są. Tylko proszę mi nie pisać o braku czasu bo prawie roczna obsuwa jesli chodzi o SDK jest przykra. Nie murudziłbym jesli system byłby darmowy ale dla systemu komercyjnego takie rzeczy się nie powinny zdarzać.

ps. na os4 jest podobnie z sdk więc drodzy fanatycy z pseudoamipartalu, proszę mnie za słówka nie łapać jesli chodzi o tą wypowiedź

Ostatnia edycja: 05.04.09 10:54:55
[#4] Re: Strona MorphOS Developer Connection znika z sieci

@rzookol, post #3

No SDK-a by się sprzydało . Ale tym to chyba CISC się zajmuje więc jego lepiej zatakowac po jakieś informacje ;)
[#5] Re: Strona MorphOS Developer Connection znika z sieci

@Drako^lM, post #4

ok, ja mogę zaatakować ale co z tymi co na ircu nie bywają, nawet nie wiedzą kogo by mieli zapytać i o co. Firma, która by chciala wydać coś dla mosa ma związane ręce. Niepoważna sytuacja i tyle.
[#6] Re: Strona MorphOS Developer Connection znika z sieci

@Malin, post #1

Też się cieszę, konieczność rejestracji przed ściągnięciem SDK była uciążliwa. Nie wiem jaki był w ogóle cel tej rejestracji.
[#7] Re: Strona MorphOS Developer Connection znika z sieci

@wali7, post #6

Nie tylko ty :)
[#8] Re: Strona MorphOS Developer Connection znika z sieci

@wali7, post #6

Z rejestracją czy bez teraz sdk nie jest do sciagniecia na stronie są includy w wesji 2.1 bez dokumentacji.
[#9] Re: Strona MorphOS Developer Connection znika z sieci
Jakby co, stare SDK (to, które było na MDC) jest tutaj. Wraz z paroma innymi rzeczami.
[#10] Re: Strona MorphOS Developer Connection znika z sieci

@Grzegorz Kraszewski, post #9

Super dzięki. Już zaciągnięte.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem