Komentowana treść: X-Copy na Aminecie
[#31] Re: X-Copy na Aminecie

@Kiv_Master, post #6

Patriota się znalazł :P
[#32] Re: X-Copy na Aminecie

@rzookol, post #21

Na pohybel! Na stos! :P
[#33] Re: X-Copy na Aminecie

@Andrzej Drozd, post #32

chyba nawet o glupim X-copy nie umiemy normalnie dyskutowac ..tylko wiecznie sprzeczki..nudzi mnie to i staram sie nie wtracac..
[#34] Re: X-Copy na Aminecie

@HOŁDYS, post #33

Ja też przesadziłem z klimatem z ACP, ale Kiv ewidentnie szuka dziury w całym.

Co do X-Copy, to nie był dla mnie popularny, ponieważ nie używałem A500, tylko A1200 i kopiowałem dyskietki za pomocą systemowego DiskCopy. Problemów z ważnymi dyskietkami też nie miałem, ponieważ magazynowałem je za pomocą SuperDupera.

Ale prawdziwa Amiga musi mieć stację dysków. :P :)
[#35] Re: X-Copy na Aminecie

@Andrzej Drozd, post #34

Sry za odkopanie starego tematu, choć tutaj chyba żaden nie jest "stary" :) Kombinowałem, czy łączyć Amigę z PC i w ten sposób powiększyć liczbę gier, ale jest to dość pracochłonne a znalazłem dyskietkę z X-copy :)
Nigdy z niego nie korzystałem a nie chciałbym przypadkiem sformatować sobie dyskietki z X-copy, bo domyślam się że działa to na zasadzie format-kopiuj dane-wklej dane. Istnieje jakiś polski tutorial? :D
[#36] Re: X-Copy na Aminecie

@parsi, post #35

Na początek, to zabezpiecz sobie dyskietkę :D
I tak jak na nagraniu róbpomysł
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=TCDtnQiZlSc#t=10

Najpierw włóż dyskietkę którą chcesz skopiować, później tą, na którą chcesz nagraćOK

P.S. Dwie żarówki mają być zapalonepomysł

Ostatnia aktualizacja: 10.12.2013 21:15:46 przez parallax
[#37] Re: X-Copy na Aminecie

@parallax, post #36

Dzięki za pomoc
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem