Komentowana treść: I znowu skórka...
[#1] Re: I znowu skórka...
Obejrzawszy tę skórkę odniosłem niepokojące wrażenie, że Paolo z jakości przechodzi w ilość...
[#2] Re: I znowu skórka...
Bardzo... hmm... klasyczna. No i ten gadżet zamykania okna w formie amigowego "checkboxa" - dziwaczny.
[#3] Re: I znowu skórka...
Dość ładna i estetyczna skórka.
Okienko Mixera przypomina mi Reaction z OS4: te suwaki poziomu dźwięku i balansu. Czy to na pewno jest MUI? ;)
[#4] Re: I znowu skórka...

@R-Tea, post #3

Tak, to MUI... Skórka jest estetyczna bo na szczęście jest prosta. Moim zdaniem jednak niedopracowana w detalach, ot chociażby "pożyczone" strzałki scrollbarów nie do końca pasują stylem.
[#5] Re: I znowu skórka...
Szczerze, to mi się nie podoba ta skórka. Jest taka jakoś, hmm nijaka jak dla mnie.
[#6] Re: I znowu skórka...
Ja się chyba nigdy nie odzwyczaję od domyślnej systemowej.
[#7] Re: I znowu skórka...

@G. Kraszewski, post #1

Dokladnie, sredni pomysl, przyciski sa wziete z innych skorek. No i ten kolor, ja lubie niebieski i jego odcienie ale ilez mozna katowac ten kolor.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem