• Opis

Tak ostatnio patrze ze gawiedz taka wyglodniala... :D

zamieścił: Koyot1222

data: 2008.12.03 13:16

kategoria: Amitapetki / AROS

rozmiar pliku: 55.3 kb

rozdzielczość: 1440x900

odsłon: 237

komentarzy: 13

Ocena użytkowników: 1 (oceniających: 2)
Zaloguj się by zagłosować.

[#1] Re: Aros kitty
kurcze kalibrowalem to na dwoch minitorach i nadal nie jestem pewien czy nie za jasne wyszlo...
[#2] Re: Aros kitty

@Koyot1222, post #1

Koyot, pokombinuj coś jeszcze z rysunkiem cz-b tak jak te auto i rockstar (Bisley'owski imho) - namaściłem tam kilka tłustszych komentarzy przy obrazkach. Dobry jesteś - ale w/g mnie cyfrowo już nie tak co w tych rysunkach - w których to dopatruję, że niezła bestia z Ciebie jeżeli o rysowaniu mowa.

Co do kalibrowania to nawet mi nie mów, można się pociąć.

No to chlast pejczykiem po pleckach ;)

[#3] Re: Aros kitty
do kitu takie kitty!

OK OK OK ok, racja
[#4] Re: Aros kitty

@snajper, post #3

Co to niby ma być?
[#5] Re: Aros kitty

@amikoksu, post #4

to z płetwami to pingwin. Też uważam, że wygląda głupio, no ale linugz już tak ma. Pingwin to ich oficjalna maskotka. Nazywa się Tugz, bo linugzy mają upodobanie w literkach gz - stąd wziął się ich ulubiony format kompresji.
[#6] Re: Aros kitty

@snajper, post #5

To to to wiem. To drugie. Z balu przebierańców to się urwało?
[#7] Re: Aros kitty

@amikoksu, post #6

to drugie to kot. Symbol władzy, majestatu, szczęścia i długowieczności - a także piękna, wdzięku i gracji. Od zawsze spowity aurą tajemniczości i czczony. Stąd właśnie wybór kota na symbol systemu operacyjnego AROS, czyli jednego z kontynuatorów myśli AmigaOS-u. Skrót AROS pierwotnie oznaczał Amiga Research Operating System, jednak dla zapobiegnięcia konfliktom na drodze praw do nazwy "Amiga" owo rozwinięcie zmieniono na AROS Research Operating System. A Amiga to taka marka komputerów popularnych latach 80. i 90, premiera Amigi miała miejsce w roku 1985. Jakbyś jeszcze czegoś nie wiedział, to pytaj.

i faktycznie - można widzieć w ilustracji tego kota kostium z balu przebierańców, bo przecież koty nie noszą ubrań!... Ha! Masz bystre oko!
[#8] Re: Aros kitty

@snajper, post #7

Ciekawe co za łeb to wymyślił.
[#9] Re: Aros kitty

@amikoksu, post #8

Amigę wymyślił Jay Miner. Masz rację, facet miał łeb na karku! Niestety już nie żyje.
[#10] Re: Aros kitty

@snajper, post #9

Chodzi o to.
"kot. Symbol władzy, majestatu, szczęścia i długowieczności - a także piękna, wdzięku i gracji."
[#11] Re: Aros kitty

@amikoksu, post #10

aa, to... To pewnie koty wymyśliły, tworząc człowieka na swoje poddaństwo (w mylnych przekładach figurujące jako "podobieństwo").
[#12] Re: Aros kitty

@snajper, post #11

Koty nie potrafią wymyślać. Wymyśl coś innego.
[#13] Re: Aros kitty

@amikoksu, post #12

koty wszystko potrafią. Tylko czasem im się nie chce. Widzę, że niewiele wiesz o kotach.
[#14] Re: Aros kitty

@snajper, post #13

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem