Komentarze do artykułu: Amiga i Telnet

[#1] Re: Amiga i Telnet
Nie wiem jak do tego ma sië program DCTelnet, który nie zostaî w artykule wymieniony, moűe nie byę tak rozbudowanym, nie wiem, bo uűywam go w wâskim zakresie na Ami -> űeby pograę w www.arkadia.rpg.pl (port:23) i chwalë sobie DCTelnet bardzo. Mam wersjë z 1 grudnia 1998 roku :). Dziaîajâ tam klawisze F1-F10 i w ogóle kool soda spray!!

[#2] Re: Amiga i Telnet
spokoix, nie czytalem arta ale telnet w tych czasach to tak jakby przezytek. w badziewnych sieciach mozna nasluchiwac hasla bez najmniejszych problemow.
[#3] Re: Amiga i Telnet

@l00natyk, post #2

no to gdybyś jednak "arta" przeczytał, to byś wyczytał, że traktuje o telnetowaniu z wykorzystaniem SSH
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem