Komentarze do artykułu: Rozmowa z Sebastianem Wesołowskim oraz Grzegorzem Maciałkiem - autorami programu AmiTekst

[#1] Re: Rozmowa z Sebastianem Wesołowskim oraz Grzegorzem Maciałkiem - autorami programu AmiTekst
porozmawiać o programie, który kilkanaście lat temu był ważnym narzędziem użytkowym każdego amigowca

Nie każdego - ja nigdy AmiTekstu nie używałem.
[#2] Re: Rozmowa z Sebastianem Wesołowskim oraz Grzegorzem Maciałkiem - autorami programu AmiTekst

@PopoCop, post #1

Nie wiem po co się czepiać słówek. Twoja strata. Program był i jest świetny. Kupiłem oryginał. Niektórzy pisali na nim prace dyplomowe. :D
[#3] Re: Rozmowa z Sebastianem Wesołowskim oraz Grzegorzem Maciałkiem - autorami programu AmiTekst

@PopoCop, post #1

PopoCop chyba ma dzisiaj zły dzień :D
[#4] Re: Rozmowa z Sebastianem Wesołowskim oraz Grzegorzem Maciałkiem - autorami programu AmiTekst

@mailman, post #3

Dzień miałem dobry, tylko nie lubię takich uogólnień, że "wszyscy" coś tam.
[#5] Re: Rozmowa z Sebastianem Wesołowskim oraz Grzegorzem Maciałkiem - autorami programu AmiTekst

@PopoCop, post #4

Mnie możecie też wykluczyć z puli "wszystkich Amigowców", od zawsze używałem CED-a
[#6] Re: Rozmowa z Sebastianem Wesołowskim oraz Grzegorzem Maciałkiem - autorami programu AmiTekst

@Shoonay, post #5

Emm ja tez, Amiteksta zobaczylem poraz pierwszy jakies 2 mce temu na a500 - zawieruszyl sie na dysku.
[#7] Re: Rozmowa z Sebastianem Wesołowskim oraz Grzegorzem Maciałkiem - autorami programu AmiTekst
Czy ktoś widział na oczy tą grę Heartlight ?
[#8] Re: Rozmowa z Sebastianem Wesołowskim oraz Grzegorzem Maciałkiem - autorami programu AmiTekst
Czy jest szansa dostać skądś tą gre Fredi ?
[#9] Re: Rozmowa z Sebastianem Wesołowskim oraz Grzegorzem Maciałkiem - autorami programu AmiTekst
Mozna skads pobrac amitekstpro gold v3 ? Wiem ze jest w sprzedarzu ale bez przesady za tak stary program i tak nie zamierzam go uzywac chce go tylko dla celow kolekcjonerskich....
[#10] Re: Rozmowa z Sebastianem Wesołowskim oraz Grzegorzem Maciałkiem - autorami programu AmiTekst

@HanSolo, post #9

Czyli co: w celach kolekcjonerskich chcesz mieć pirata? To tak jakby kolekcjonerzy znaczków drukowali sobie jakieś rzadkie okazy na drukarkach: przecież i tak nie mają wartości jako znaczki i nikt nie będzie ich na koperty naklejał....
[#11] Re: Rozmowa z Sebastianem Wesołowskim oraz Grzegorzem Maciałkiem - autorami programu AmiTekst

@stachu100, post #10

Twoj przyklad jest chybiony.Nie mozna porownywac oprogramowania do znaczkow pocztowych.

Poniewaz znaczki maja zawsze jakies zabezpieczenia chociazby znak wodny, inny jest tez papier - wydrukowane na drukarce to bedzie badziewie.A oprogramowanie mozna skopiowac i to bedzie to samo oprogramowanie co do joty (no tylko że z cudzym serialem).Poza tym autorzy porzucili ten program i nie maja raczej nic przeciwko zeby byl "piracony".
[#12] Re: Rozmowa z Sebastianem Wesołowskim oraz Grzegorzem Maciałkiem - autorami programu AmiTekst
Bardzo dobry wywiad, no i szacun dla autorów Amitekstu
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem