Komentowana treść: Wywiad z Amy Worthington
[#1] Re: Wywiad z Amy Worthington
Wywiad super OK
[#2] Re: Wywiad z Amy Worthington
Fajnie, że mimo wszystko zaczynają powstawać nowe proste produkcje na klasyka, takie w dobrym starym stylu. Może z czasem będzie tego więcej. Żeby tak NatAmi wyszła do ludzi jak najszybciej :D

Ostatnia aktualizacja: 20.01.2012 11:10:45 przez monohrs
[#3] Re: Wywiad z Amy Worthington

@monohrs, post #2

zaczynają powstawać?
w wywiadz jest napisane, że gra była wstępnie developowana w 1997 roku
[#4] Re: Wywiad z Amy Worthington

@rzookol, post #3

Koledze pewnie chodziło o to, że zaczynają powstawać, więc możemy liczyć na wysyp gier w okolicach 2027 roku :) A wywiad ciekawy, szczególnie owy wątek z poznaniem przez Amy chłopaka, który też interesował się Amigą

Ostatnia aktualizacja: 20.01.2012 13:35:22 przez slay
[#5] Re: Wywiad z Amy Worthington

@slay, post #4

Przyjaciółka ich połączyła, u nas w kraju, to były by mniejsze szanse na to ;)
Jakie to romantyczne :)
[#6] Re: Wywiad z Amy Worthington
W sumie, to chyba całkiem sympatyczna gra: http://www.youtube.com/watch?v=RiFbcFyq9Bo, z retro muzyką i retro efektami dźwiękowymi
[#7] Re: Wywiad z Amy Worthington

@parallax, post #5

Kobieta umiejaca programowac - biore w ciemno ,

Ale tak na powaznie ile znacie kobiet programistek? (P.S. Nie licza sie strony z szablonu, choc podejrzewam, ze nawet uznanie amosa nie zwiekszy drastycznie liczby). Ja znam, ale na palcach jednej reki mozna policzyc i sa zarezerwowane... (Tak wiem, ze mam za duze wymagania )
[#8] Re: Wywiad z Amy Worthington
Najfajniejsze jest tłumaczenie google po polsku.

A ten kawałek tekstu "rzondzi" - "Wersja OCS jest możliwe, chociaż przewijanie paralaksy musiałby go (raczej niż zmniejszenie grafiki do 7 kolorów)"
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem